ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκη (2-0) και ξεκίνημα με το… δεξί για τον Άρη

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και ξεκίνησε με τρεις βαθμούς την πορεία του στον 1ο όμιλο της Γ΄εθνικής.

Υπεροχή μεν, ανούσια για 45 λεπτά δε. Παρά το κακό πρώτο ημίχρονο και τα συνεχόμενα αβίαστα λάθη ο Άρης κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα υπέρ του χάρις σε ένα τέρμα του Αντώνη Καπνίδη στο 45ο λεπτό.

Oι “κιτρινόμαυροι” σαφέστατα ανέτοιμοι ακόμα και έχοντας μπροστά τους μία ομάδα να αμύνεται μαζικά απείλησαν την αντίπαλη εστία αποκλειστικά και μόνο από στημένες φάσεις. Ο Ανδρέας Τάτος ανέλαβε όλα τα χτυπήματα, χωρίς να καταφέρει να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, εκτός από την φάση του 7ου λεπτού, όταν ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να πέσει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη στο πρώτο μέρος καταγράφησε στο 15΄, όταν ο Πόι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Έκτοτε οι “κίτρινοι” απείλησαν μόνο από στημένες φάσεις με σημαντικότερη αυτή που προηγήθηκε του γκολ, στο 41΄.

Ο Τάτος γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Ραούλ Μπράβο αρχικά και ο Μελισσάς στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Ότι δεν κατάφερε 45 λεπτά ο Άρης, το πέτυχε ο Καπνίδης στο 45΄. Ο Πόι σέντραρε από τα δεξιά και ο νεαρός επιθετικός του Άρη με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Παρόμοια η εικόνα του Άρη και στο δεύτερο μέρος. Με το υπέρ τους 1-0 οι “κιτρινόμαυροι” έψαχναν από νωρίς ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 73΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ν΄Λουντούλου μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια να “σερβίρει” στον Ντούνη, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Ακολούθησε δέκα λεπτά αργότερα μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Αρχικά το σουτ του Ν΄Λουντούλου σταμάτησε στο κάθετο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τάτος δεν βρήκε στόχο στο πλασέ που επιχείρησ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Και πάλι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου-αγώνα, ο Άρης κατάφερε να σκοράρει.

Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παυλίδη, πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε στην μικρή περιοχή, πλάσαρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει και τον Ντούνη σε κενή εστία να γράφει το τελικό 2-0.
ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ρόβας (75΄Παυλίδης), Ν΄Λουντούλου (89΄Καλογέρης), Πόι (60΄Ντούνης), Τάτος, Καπνίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Ν. Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ. (71΄Χατζηστεφάνου) Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (61΄Σιδηρόπουλος Π), ΜισαηλίδηςΠ., Σιδηρόπουλος Χ.(77΄Ασλαμπάλογλου), Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς
Διαιτητής: Tσέτσιλας Κ. (Γρεβενά)
Βοηθοί: Στεφούλης Θ. (Γρεβενά) – Φαλτάκας Θ. (Γρεβενά)

To Top