Νίκη (2-3) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ με… MVP Μανούχο και Εστέβες – Η βαθμολογία της Superleague 1

Νίκη (0-2) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ με… MVP Μανούχο και Εστέβες! Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά η ΑΕΚ είχε τη βοήθεια διαιτητή και VARίστα πέρασε νικηφόρα (2-3) από την έδρα του ΠΑΣ (πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ), έπιασε Παναθηναϊκό και βρέθηκε εκ νέου στο -2 από τον Άρη.

Η αθηναϊκή ομάδα… σπρώχθηκε στη νίκη με μεγάλους πρωταγωνιστές τον ρέφερι Μανούχο, αλλά και τον VARίστα Μπρούνο Εστέβες, ο οποίος ανακάλυψε οφ σάιντ σε καθαρό γκολ του Σάλιακα, όταν το σκορ ήταν στο 0-1.

Ο Κριχόβιακ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ στο 4’ και ο Ρότα στο 45+2’ σκόραρε με σουτ για το 1-2. Στο 24’ είχε σκοράρει ο Σάλιακας αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ του Περέα. Στο 52’ όμως ο Περέα μείωσε σε 1-2. Στο 69’ ο Αραούχο σκόραρε για το 1-3, με τον ΠΑΣ να μειώνει σε 2-3 στο 90’ πάλι με τον Περέα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ (62′ Μορέιρα), Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (78′ Κόντε), Ντομίνγκεθ, Περέα.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (78′ Σιμόες), Κριχόβιακ (88′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Γκαρσία (84′ Σβάρνας), Αραούχο (88′ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

To Top