ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκιτς: «Ανυπομονώ για το ματς το βράδυ – Θα γίνει “πανικός” στο Χαριλάου»

Ένας Αρειανός που αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, μίλησε για τη μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά απόψε καθώς και για την καριέρα του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8…

Για την μικρή του κόρη που την «γαλουχεί» στα «κιτρινόμαυρα»:

«Έτσι ακριβώς. Έτσι με μεγάλωσε και ο πατέρας μου, είναι λογικό. Μόλις είδε την μπάλα του Άρη από μόνη της πήγε και την πήρε»!

Για το τι κάνει τώρα:

«Είμαι καλά, είμαι στην Κέρκυρα, κάνω προπονήσεις και διακοπές. Περιμένω το παιχνίδι το βράδυ. Περιμένω και εξελίξεις για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας μου. Συζητάω με κάποιες ομάδες. Το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα. Τα συζητάω με τη γυναίκα μου. Ό,τι λέει η οικογένεια. Τώρα δεν είμαι μόνος μου. Ψάχνω το καλύτερο για την οικογένειά μου. Περιμένουμε εξελίξεις με την Κέρκυρα. Τελευταία φορά πληρωθήκαμε τα Χριστούγεννα! Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να γίνει κάνει. Ίσως αναγκαστώ να πάρω απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο στα 36 μου».

Για το τι θα έκανε για να έρθει στο Χαριλάου:

«Τρεις μέρες πριν το προετοίμαζα αλλά η γυναίκα μου έχει δουλειά. Κάποιος πρέπει να φέρει λεφτά (σ.σ. γέλια). Κρατάω τη μικρή εγώ. Μου έχουν στείλει πολλοί φίλοι να έρθω στο γήπεδο. Το είχα κανονίσει να έρθω για απόψε αλλά δεν γίνεται. Άμα περάσουμε και κληρωθούμε την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, θα πάω εκεί»!

Για το αν γνωρίζει την Τσουκαρίτσκι:

«Την ξέρω, ναι. Είναι καλή και οργανωμένη ομάδα. Χωρίς οικονομικά θέματα. Έχει και καλό προπονητικό κέντρο. Έχει και Ακαδημίες. Φέτος κάνανε πολλές αλλαγές. Πήραν πολλά νέα ταλέντα. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Το σημαντικό είναι να κοιτάμε το σήμερα και όχι το μεθαύριο».

Για την ΑΕΛ και τον αγώνα:

«Έχουν πολλούς Πορτογάλους, πάντα είχαν. Είναι καλή ομάδα. Αν δεν μπούμε όπως πρέπει θα έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν πιστεύω. Τα δύσκολα πέρασαν. Σήμερα πιστεύω θα γίνει πανικός στο γήπεδο. Αξίζει.

Έχουμε το πλεονέκτημα γιατί ο αγώνας είναι στο γήπεδό μας. Θα υπάρξει τεράστια ώθηση. Είναι ένα μεγάλο «βήμα». Η κερκίδα θα «λυγίσει» τον αντίπαλο. Μόνο που το σκέφτομαι πώς θα είναι… Έπαιξα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρότι στη Β’ εθνική και ξέρω πώς είναι. Είναι… κ…λα!»

Για τον Άρη της περασμένης σεζόν:

«Πέρα από το κύπελλο όλα πήγαν πολύ καλά. Ο κόσμος βέβαια ζητά συνέχεια κι’ άλλο, κι’ άλλο και αυτό με φοβίζει. Είναι λογικό να περιμένει κι άλλα. Ο Άρης φέτος πρέπει να είναι σταθερός, να μη βιαστεί. Καλά είμαστε. Έχουμε νέους παίκτες πολύ καλούς. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Θα γίνει κάτι καλό. Με δύο-τρία «στραβά» αποτελέσματα δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από πέρυσι».

Αν έπρεπε να επιλέξει ένα εισιτήριο στα επίσημα ή στην 3:

«Ξεκάθαρα στη θύρα 3. Αλλά πηγαίνω στα επίσημα, είμαι καλά εκεί».

Για το τι λέει με τον πατέρα του:

«Τώρα δεν μιλάμε πολύ γιατί έχει πολλή δουλειά με μία ομάδα στη Β’ Βοσνίας. Έχει μια εβδομάδα να μου στείλει μήνυμα, μάλλον θα έχασε κανένα παιχνίδι (σ.σ. γελάει). Όταν κερδίζει συνέχεια «τι κάνεις, πώς είσαι;». Θα τον πάρω τηλέφωνο πριν το παιχνίδι απόψε».

To Top