ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκιτς: “Ενωμένοι όλοι για τον Άρη! Πολύ καλός ο Φέτφα, να ζεσταθούν οι καρδιές μας με τίτλο”!

Μιλώντας για την αγαπημένη του ομάδα, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς (νυν παίκτης της Επισκοπής), σχολίασε το ματς με τον Παναθηναϊκό που είδε στο ΟΑΚΑ αλλά και για τη συνέχεια του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ:

«Βρίσκομαι στην Αθήνα, πήγα και στο ΟΑΚΑ να δω τον Άρη. Είχε πολύ κρύο, δεν έχει γίνει ξανά αυτό. Ξεκίνησε και η βροχή, οπότε δύσκολα να ερχόταν το γκολ. Δεν είναι και άσχημη η ισοπαλία. Έχουμε δύσκολο ματς τώρα με τον ΠΑΟΚ και ετοιμαζόμαστε».

Πώς είδε το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Εμένα μου άρεσε η ομάδα, δεν απειλήθηκε πολλές φορές. Παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη αλλά και το 0-0 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν καλό παιχνίδι, είμαστε βελτιωμένοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι. Ήθελα το διπλό αλλά δεν χάσαμε και πολλές ευκαιρίες».

Για τις καιρικές συνθήκες:

«Εννοείται επηρέασε τις ομάδες. Σε μερικές αντεπιθέσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού… νευρίαζαν με τις ντρίμπλες του Φετφατζίδη. Μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλός. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για ποδόσφαιρο».

Για τους βαθμούς που έχασε ο Άρης εντός έδρας:

«Με ομάδες που δεν το περίμενα. Το είχα πει δεν θα ήταν εύκολη χρονιά. Τώρα οι απαιτήσεις μεγάλωσαν, θέλει υπομονή γιατί έχουμε καλή ομάδα. Χάνουμε όμως 2-3 από την ΑΕΛ ή από τον ΟΦΗ το 1-1. Τώρα θα ήσουν τρίτος. Είναι κάτι παιχνίδια που τα αφήσαμε. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Τώρα ο κόουτς θα καθίσει και θα δει τι πρέπει να κάνει».

Για τον Ένινγκ:

«Θέλει λίγο ακόμα χρόνο. Θα κάνει και τις μεταγραφές του».

Για τον Καρυπίδη:

«Δεν έχουν έρθει μερικά αποτελέσματα αλλά δεν πρέπει να δικάζουμε την ομάδα. Να θυμόμαστε ότι όταν δεν ήταν κανείς στην ομάδα ο κ. Καρυπίδης έμεινε μόνος του. Κάποια πράγμα δεν πρέπει να ξεχνιούνται. Όλα χρειάζονται μέτρο και ψυχραιμία. Καταλαβαίνω τους φίλους του Άρη κι εγώ θυμώνω όταν δεν πάει καλά η ομάδα, σαν οπαδός πολλές φορές, αλλά μη ξεχνάμε τη βοήθειά του».

Σχολίασε:

«Είδα ότι η ομάδα ψάχνει αμυντικό χαφ… έρχομαι και τζάμπα (σ.σ. γέλια)».

Για το Κύπελλο:

«Είναι μία χρονιά που μπορεί να πάει μέχρι το τέλος. Για εμάς που δεν έχουμε δει τίτλο είναι ευκαιρία. Να ζεσταθούν οι καρδιές μας με αυτό, πιστεύω μπορούμε να το πάρουμε».

Αν μιλάει με παίκτες:

«Μιλάω με τα παιδιά που ήμασταν συμπαίκτες και είναι ακόμα τώρα, όπως και με τον Βαλεριάνο. Δεν μιλάμε καθημερινά βέβαια. Είμαι χαρούμενος που ο Δεληζήσης επέστρεψε στην εντεκάδα. Δείχνει ότι αξίζει και είναι εξαιρετικό παιδί, όπως και παίκτης. Τον ξέρω προσωπικά, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας».

Για τον πατέρα του:

«Είναι προπονητής στη β’ κατηγορία της χώρας του. Είχε μία δύσκολη περίοδο γιατί είχε έξι συνεχόμενες ήττες (σ.σ. γελάει). Τον ρωτούσα αν θα σε διώξουν και μου λέει ”είμαι ο Νίκιτς”. Τώρα πάει καλύτερα. Μου έλεγε θέλει και προσπαθεί να έρθει στο γήπεδο. Εγώ πάντως δεν μπορώ να έρθω, έχω αγώνα την επόμενη μέρα».

Για το αφιέρωμα της Super League 1 για πατέρα και υιό Νίκιτς που έπαιξαν στην ίδια ομάδα:

«Ισχύει, δεν το ήξερα. Χάρηκα πολύ πάντως».

Τι εύχεται στον κόσμο:

«Καλές γιορτές σε όλους, υπομονή κι εγώ μαζί σας είμαι, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και την πιστεύουμε. Τα καλύτερα έρχονται, όλοι για έναν και όλοι για όλους. Θέλω να δω στην τηλεόραση χαμό με τον ΠΑΟΚ».

To Top