ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκιτς: «Θα είμαι για πάντα Αρειανός! Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»!

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράνισλαβ Νίκιτς μίλησε για το συμβόλαιο του που λήγει, για την χρονιά που έφυγε, αλλά και τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για την “επόμενη μέρα”.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το αν έχει κάτι προγραμματισμένο είπε:

Το συμβόλαιο μου λήγει σε λίγες μέρες. Δεν έχω κάποιες συζητήσεις, έλειπα γιατί ήμουν στην χώρα μου. Τώρα γύρισα δεν ξέρω τι θα γίνει όλα είναι ανοιχτά, το πιο λογικό είναι ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Από την πλευρά μου έκανα ότι μπορούσα, βοήθησα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Εγώ πλέον είμαι 35 χρονών, η ομάδα χρειάζεται πιο νέους παίκτες και καινούριο αίμα. Εννοείται θα ήθελα να μείνω και να παίξω Σούπερ Λίγκα αλλά και μόνο που είμαι μέρος όλου αυτού πάντα η ομάδα θα είναι στην καρδιά μου και θα την στηρίζω. Μπορεί και σε 2-3 χρόνια να με βάλουν και στους παλαίμαχους.

Για το αν νιώθει δυνατός να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Άρη στην Σούπερ Λίγκα: 

Εγώ είμαι έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω. Νιώθω ότι μπορώ να δώσω ακόμα κάνω λίγο πλακίτσα με το παλαίμαχος για να γελάσουμε αλλά νιώθω πανέτοιμος για όλα. Πέρα από κάτι δυσκολίες πάντα γυρνούσα δυνατός. Αλλά από εδώ και πέρα θα δούμε και την σκέψη του νέου προπονητή.

Για την γυμναστική είπε:

Είμαι όλη μέρα στο γυμναστήριο αλλά το σώμα μου καταλαβαίνω ότι δεν είναι όπως παλιά. Δεν είμαι όπως ήμουν πιτσιρικάς αλλά άντεξε πολύ και μετά από ξενύχτια την επόμενη μέρα ήμουν φρέσκος. Κάθε μέρα λίγο-λίγο να κρατάς το σώμα σου σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι με βοηθάει και στα επόμενα 10 χρόνια που θα παίζω μπάλα.

Για το αν έχει άλλες προτάσεις είπε:

Με έχουν πάρει κάποια τηλέφωνα, θα δούμε, έχω μιλήσει αλλά τα έχω βάλει σε stand by και περιμένω να ξεκαθαρίσω πρώτα με τον Άρη και από εκεί και πέρα θα δούμε. Στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει αν θα φύγω ή αν θα μείνω. Το σίγουρο είναι ότι δεν σταματάω ακόμα.

Για την Κέρκυρα είπε:

Ήμουν στην Κέρκυρα 1μιση χρόνο ανεβάσαμε την ομάδα στην Α εθνική και την κρατήσαμε την επόμενη χρονιά. Είχαμε συμφωνήσει και είχαμε υπογράψει καινούριο συμβόλαιο τότε αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τον Άρη τους το είπα και με κατάλαβαν. Έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά και με την διοίκηση. Η γυναίκα μου είναι από εκεί. Εννοείται θα ήταν πολύ καλό να συνεχίσω εκεί αν δεν μείνω στον Άρη. Ειδικά τώρα που θα είναι εκεί ο κ. Σπανός, καλή σχέση έχουμε, εκτιμάμε ο ένας τον άλλον.

Για τον Δημήτρη Σπανό είπε:

Εγώ προσωπικά μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Κάποιοι τραυματισμοί με έβγαλαν από την 11άδα. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά μετά δεν μπορούσα να μπω αλλά μέσα από κάποιες συζητήσεις κατάλαβα την θέση του. Στον κ. Σπανό και στον κ. Μυροφορίδη τους αξίζει ένα τεράστιο συγχαρητήρια και ευχαριστώ. Η ομάδα κατάφερε τον στόχο της και δεν ήταν εύκολο. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάει πολύ καλά του χρόνου.

Για το πως βλέπει τον Άρη του χρόνου είπε:

Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει είναι να μη ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Πιστεύω τα άτομα που είναι στην ομάδα και ο κόσμος έχουν πάρει ένα μάθημα από αυτά που έχουν γίνει και με βάση αυτά πιστεύω ότι θα πάει πολύ. Εννοείται ότι θα χρειαστεί χρόνο όχι για τους παίκτες αλλά πιο πολύ για τον σύλλογο. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο για αυτά που πέρασε τα τελευταία χρόνια και δεν παράτησε την ομάδα πέρα από τα προβλήματα που είχε. Ο κόσμος διψάει και θέλει υπομονή.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Δεν τον ξέρω μόνο από ότι έχω διαβάσει. Είδα ότι ήταν σε μεγάλες ομάδες οπότε πιστεύω ότι με αυτή την φιλοσοφία που ταιριάζει στον Άρη θα τα πάει πολύ καλά. Ο Άρης ανήκει στην Σούπερ Λίγκα και είναι μέσα στις 3-4 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό που έγινε ήταν ένα λάθος, το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.

Για τον Ντιγκινί είπε:

Έχω διαβάσει γι’αυτόν. Δεν θυμάμαι αν ήμασταν αντίπαλοι. Μόνο πέρυσι αν τον είδα με την Κέρκυρα. Διαβάζω καλά λόγια και πιστεύω θα βοηθήσει.

Για τον Πλατέλλα είπε:

Είδα ότι έφυγε. Μου έκανε λίγο εντύπωση γιατί διάβαζα ότι είναι κοντά αλλά οι μεταγραφές χαλάνε σε 1 δευτερόλεπτο.

Για τον Σόουζα είπε:

Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Όλοι το ξέρουν και το βλέπουν. Στην Α εθνική θα είναι ένα όπλο και εργαλείο όπως ήταν στην Β και κρίμα για τον Πλατέλλα γιατί μπορούσε να βοηθήσει αρκετά.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε όλη αυτή την χρονιά γιατί όπου πήγαινα και όπου παίξαμε και όπου με έβρισκαν μόνο αγάπη μου έδιναν. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’αυτά που έχω ζήσει. Θα είμαι πάντα Αρειανός και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Μέλος της ομάδας θα είμαι για πάντα είτε σαν παίκτης ή φίλαθλος. Θα είμαι περήφανος που πέρασα από εδώ.

To Top