ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκιτς στο PRESSARIS: “Έχω ακούσει πολλά για τους φίλους του Άρη! Ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο!”

Η Μπράκιντσα Νίκιτς είναι εδώ και λίγες ημέρες η εκλεκτή» του Δημήτρη Σολκίδη για τη θέση της διαγωνίου, που θα καλύψει το κενό της Κέισι Γκάνο.

Η 31χρονη Σερβίδα, με θητεία στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και καλύτερη παίκτρια στη θέση της πέρυσι στην Ισπανία, μίλησε στο PRESSARIS για τη νέα της ομάδα, την απόφασή της να επιστρέψει, μετά από τρία χρόνια, στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα στους φίλους των «κίτρινων».

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον Άρη, φρόντισα να μάθω κάποια πράγματα από τον φίλο μου και τον μάνατζέρ μου, που μου μίλησαν με πολύ ωραία λόγια», ενώ αναφορικά με τους στόχους της με τις «κίτρινες», είχε να πει: «Ελπίζω πραγματικά να έχουμε μία καλή σεζόν και να καταφέρουμε να πάρουμε πολλές νίκες!».

Η έμπειρη διαγώνιος ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη σεζόν 2013-΄14: «Το κίνητρό μου για να επιστρέψω στην Ελλάδα, μετά την παρουσία μου στον ΟΠΕΡ πριν από τρία χρόνια, είναι γιατί αισθάνομαι τη χώρα, όπως την πατρίδα μου, την Σερβία, εξαιτίας των σπουδαίων ανθρώπων της», για να προσθέσει: «Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πάντα μέσα στο μυαλό μου! Είχα καλή σεζόν εδώ, γνώρισα τόσους πολλούς και καλούς ανθρώπους».

Τέλος, η Μπράκιντσα Νίκιτς έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους του Άρη: «Έχω ακούσει τόσα πολλά και καλά πράγματα για τους φίλους του Άρη και για το πώς υποστηρίζουν την ομάδα τους. Δεν μπορώ να περιμένω να τους δω και να νιώσω αυτήν την ενέργεια!», για να καταλήξει:

«Το μήνυμά μου, λοιπόν, προς αυτούς είναι ‘ελάτε στο γήπεδο και κερδίστε μαζί μας!».

To Top