Νίκος Αναστόπουλος, ο “εκλεκτός”!

Ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή! Όλα συγκλίνουν προς αυτή τη κατεύθυνση, την επιστροφή του «Αλενατόρε» στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτός είναι -εκτός συγκλονιστικού πάντα απροόπτου- ο «εκλεκτός» της διοίκησης για το πόστο του τεχνικού ηγέτη των κίτρινων. Μόνο εάν ναυαγήσει η συνεργασία θα στραφούν σε άλλες λύσεις οι κίτρινοι.
Η ολοκλήρωση της συνεργασίας του Έλληνα προπονητή με τον ΟΦΗ ανοίγει τον δρόμο και ενισχύει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Άρη, μια ομάδα που δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του για αυτή. Μια ομάδα που υπηρέτησε σχεδόν ένα χρόνο απο τη θέση του προπονητή κάτω από δύσκολες και τότε συνθήκες πριν από επτά χρόνια. Οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν είναι άρρηκτοι και πάνω απ΄ όλα αμοιβαίοι.
Η νέα διοίκηση του Άρη βρίσκεται όλο το τελευταίο διάστημα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μανουέλ Μασάδο. Από τη πρώτη στιγμή θεωρούνταν δεδομένο πως ο άνθρωπος που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Πορτογάλο θα είναι Έλληνας, μια και κρίνεται η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για λόγους οικονομικούς και όχι μόνο.
Το όνομα του Αναστόπουλου ήταν από τα πρώτα που είχαν πέσει στο τραπέζι. Οι άνθρωποι του Άρη ζύγισαν όλα τα δεδομένα και κατέληξαν ότι είναι ο προπονητής που μπορεί να αναλάβει το βάρος της νέας χρονιάς. Μετά την …απεμπλοκή του από την Κρητική ομάδα, συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινων».
Ο ίδιος ο Αναστόπουλος μίλησε το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού, υπογραμμίζοντας ότι: «Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Είμαι στο Ηράκλειο και περιμένω. Το ότι έλυσα τη συνεργασία μου με τον ΟΦΗ, δεν σημαίνει ότι έχω συμφωνήσει με τον Άρη, ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.»
Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να υπάρξει θεαματική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και να δρομολογηθούν οι ενέργειες για τη συνεργασία με τον 54χρονο προπονητή. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή θα υπάρξει και συνεργασία. Μόνο εάν ναυαγήσει η περίπτωση Αναστόπουλου, οι κίτρινοι θα εξετάσουν άλλες περιπτώσεις.
To Top