ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Αρβανιτίδης: “Ανοιχτό το ενδιαφέρον, όλοι πονάμε για το πού έφτασε ο Άρης”

Το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Άρη επιβεβαιώνει ο Νίκος Αρβανιτίδης, γιος του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη!

Ο Νίκος Αρβανιτίδης είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του και ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να παρακολουθεί αγώνες του Αρη. Είναι εγγεγραμμένο μέλος της Λέσχης Φίλων Αρη, ενώ γράφτηκε και στον Ερασιτέχνη Αρη.

Ο ίδιος με δήλωσή του στην εφημερίδα “Μetrosport” ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις προθέσεις εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη… Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, αληθεύει ότι γράφτηκα στον ΑΣ και φανερώνει την πρόθεσή μου να ενδιαφερθώ περισσότερο για τα κοινά του Αρη. Ολοι πονάμε για το που έχει φτάσει ο σύλλογος, ειδικά το ποδόσφαιρο» ενώ απαντώντας σε ερώτημα για το αν η βασική του πρόθεσή είναι να εμπλακεί διοικητικά στον Αρη, από οποιαδήποτε θέση, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απαντώντας με το αρκετά… αινιγματικό:  «Ισως. Δεν νομίζω πως υπάρχει Αρειανός που έχει τη δυνατότητα και δεν θέλει να διορθώσει ό,τι μπορεί, όπως μπορεί. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε όλοι. Το μπάσκετ βρήκε το δρόμο του όπως φαίνεται, ας ελπίσουμε το ίδιο να συμβεί και με το ποδόσφαιρο». 

Νωρίτερα το σάιτ της Nova αναφέρθηκε σε «Δυναμικό μπάσιμο Αρβανιτίδη στον Άρη, ανεπιβεβαίωτη φημολογία και για τρίτο πόλο»… ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

To Top