Νίκος Καρύδας: «Ο δεύτερος σεισμός με τρόμαξε περισσότερο» (video)

Ο Νίκος Καρύδας, πρώην γυμναστής αρκετών ελληνικών ομάδων, αλλά και του Άρη και της ομάδας «Γκαζιαντεπ», ήταν στην πόλη που χτυπήθηκε από τον σεισμό στην Τουρκία. Βρίσκεται εκεί εδώ και 1,5 χρόνο μακριά από την οικογένεια του, που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στον πρώτο σεισμό βρισκόταν στο σπίτι του και κοιμόταν ενώ στον δεύτερο σεισμό βρισκόταν στο αυτοκίνητο του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, ο περισσότερος κόσμος όπως και ο ίδιος παραμένει στα αυτοκίνητα (οι περισσότεροι σε αλάνες) διότι φοβάται να επιστρέψει στα σπίτια του.

«Έζησα δύο σεισμούς της ίδιας έντασης. Ο δεύτερος με τρόμαξε περισσότερο διότι ήμουν στο αυτοκίνητο και ένιωθα σαν να είμαι στη θάλασσα. Στον πρώτο σεισμό κοιμόμουν, όταν σηκώθηκα κατάλαβα πως γινόταν σεισμός. Πήρα τα πρώτα μέτρα ασφαλείας, έκατσα κάτω από την πόρτα αλλά ένιωθα πως δεν μπορούσαν να σταθώ όρθιος. Στην αρχή περίμενα, αλλά μόλις κατάλαβα πως θα διαρκέσει πολύ άρχισα να κατεβαίνω κάτω. Μετά κάτω υπήρχε πανικός», είπε αρχικά ο Νίκος Καρύδας και συνέχισε λέγοντας:

«Ο κόσμος τώρα είναι στα αυτοκίνητα τους ενώ για όσους δεν έχουν οχήματα, έχει μεριμνήσει το κράτος και έχουν μπει κάποιες σκηνές ώστε να μπορέσει να μείνει ο κόσμος».

Δείτε εδώ:

To Top