ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκο Μαρτίνες: Ένας παίκτης… κόσμημα που φεύγει σαν φίλος

Ο Νίκο Μαρτίνες ακριβώς μετά από δυο χρόνια παρουσίας στο Κλεάνθης Βικελίδης, αποχώρησε χθες από τον Άρη. Δυο χρόνια που κατέγραψαν την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαία τεχνική κατάρτιση, ποιότητα, αλλά και ενός εξαιρετικού χαρακτήρα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος στο τέλος του Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 32 του χρόνια, ήρθε σαν κύριος και φεύγει το ίδιο. Όλοι στον Άρη έχουν να λένε για έναν παίκτη “κόσμημα” που παρά το γεγονός ότι λίγες φορές ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα, ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα, περιμένοντας την ευκαιρία του με υπομονή.

Ένα χαρακτηριστικό του Μαρτίνες είναι ότι λειτούργησε επικουρικά στις περιπτώσεις των νέων παικτών από την Αργεντινή που ήρθαν στον Άρη, με πιο χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των Ματέο Γκαρσία και Ντάνιελ Λάρσον, ενώ προσπάθησε μα λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος και στης με τους άλλους Αργεντινούς (Τόνσο, Μπερτόγλιο).

Την φανέλα του Άρη φόρεσε σε 51 αγώνες, αγωνιζόμενος συνολικά σε 1.751 λεπτά. Πρωτάθλημα 44, κύπελλο 4, Ευρώπη 3. Πέτυχε τέσσερα γκολ. Με τον Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, ΑΕΚ.

Ο Άρης τον ευχαρίστησε στον αποχαιρετισμό του. Ο ίδιος έσπευσε να ανταποδώσει. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον Βόλο. Όπου κι αν πάει όλοι συμφωνούν ότι ένας κύριος με τα όλα του θα κουβαλάει για πάντα στην καρδιά του τον Άρη…

To Top