Ναβρατίλοβα και Έβερτ «υποκλίνονται» στη Σάκκαρη

Με αφορμή τη διεξαγωγή του WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα (10-17/11), Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Κρις Έβερτ αναφέρθηκαν στις οκτώ καλύτερες παίκτριες της σεζόν που θα βρεθούν στο Μεξικό, με μία από αυτές να είναι και η Μαρία Σάκκαρη.

«Έτος έκρηξης», είπε η κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. «Έχει βελτιώσει πραγματικά το παιχνίδι της, έχει γίνει πιο ενεργή και έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Μαρία ήταν τόσο καλή στην άμυνα και βασίστηκε σε αυτό. Είμαι εντυπωσιασμένη με το μαχητικό της πνεύμα. Μπορεί να τρομάξει τους ανθρώπους με αυτό. Μπορεί να βάλει μερικούς ανθρώπους στη θέση τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Παίζει και συμπεριφέρεται σαν να έχει κερδίσει ήδη τον αγώνα, ενώ το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το σχόλιο της Έβερτ, που επίσης έχει κατακτήσει 18 major τίτλους. «Είναι ένα ανθρώπινο δυναμό! Είναι το κάτι άλλο. Απλά ένα απίστευτο αθλητικό ταλέντο. Έχει μοναδική κίνηση και επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είναι πολύ επιθετική. Μπορεί να σκοτώσει… γίγαντες, να κερδίσει οποιαδήποτε παίκτρια στον κόσμο».

To Top