Ναδάλ για Τσιτσιπά: “Έχει αυτοπεποίθηση, θα είναι δύσκολο παιχνίδι”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι αήττητος στις αναμετρήσεις του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά περιμένει έναν δύσκολο αγώνα (απόψε, 22.00) εξαιτίας του ότι ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τσιτσιπάς vs. Ναδάλ, πράξη τέταρτη στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη. Ο Τσιτσιπάς για 4η φορά στην ιστορία και 2η εντός του 2019 καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ναδάλ, μέχρι στιγμής, μετράει μόνο ήττες. Χρονικά, συναντήθηκαν τελευταία φορά στον ημιτελικό της Μελβούρνης, ενώ είχαν προηγηθεί δύο μεταξύ τους τελικοί σε Βαρκελώνη και Τορόντο. Υπενθυμίζουμε ότι για να φτάσει ο Έλληνας πρωταθλητής σε αυτή τη φάση του τουρνουά, απέκλεισε τον Ζβέρεφ και ο Ναδάλ τον Βαβρίνκα.

Ο Ισπανός όμως δεν εφησυχάζει: “Παίζει καλά. Κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα στο Εστορίλ και έδωσε πολλούς καλούς αγώνες εδώ. Μπήκε στους ημιτελικούς με αρκετή αυτοπεποίθηση οπότε θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω να είμαι έτοιμος γι’ αυτό και θα πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις”, ανέφερε ο Ισπανός.

To Top