Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς έχει τα πάντα»

Ο Ράφα Ναδάλ θεωρείται το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου στο Τορόντο, όμως ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο», δήλωσε ο αριστερόχειρας τενίστας, που κυνηγάει στον Καναδά τον 33ο Masters τίτλο του. «Ελπίζω να είμαι έτοιμος. Είναι ένας ακόμα τελικός Masters, αλλά ακόμα έχω αρκετή δουλειά να κάνω. Αν τα καταφέρω, θα είναι καλά νέα».

Ο Ράφα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο… «Είναι ένας περίπλοκος παίκτης. Έχει τα πάντα. Είναι νέος, έχει πάθος για το παιχνίδι. Έχει φοβερό forehand, φοβερό backhand, καλό σερβίς. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά σε αυτά τα ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Ο Τσιτσιπάς είχε συναντήσει τον Ράφα και στον πρώτο τελικό της καριέρας του, τον Απρίλιο στη Βαρκελώνη. Τότε είχε νικήσει άνετα ο Ισπανός, όμως τώρα ο Στέφανος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σίγουρα έχει ξεπεράσει το τρακ της πρώτης φοράς κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο τενίστα…

Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 23.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

To Top