ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ναζλίδης: “Δεν τον φοβάμαι τον ‘Διάμα’ θα το ξεπεράσει! Κατάθεση ψυχής στην Τούμπα για την νίκη”!

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του στον Άρη Δημήτρη Διαμαντόπουλου, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 :

Για την… μετακόμιση του στην Αθήνα:

“Μπορεί να είμαι στην πρωτεύουσα, αλλά ποτέ δεν έκρυψα ότι η καρδιά μου είναι στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Δεν το κρύβω και τώρα, όπως και τότε…”.

Για την εγχείριση του… κολλητού του Διαμαντόπουλου:

“Ο Δημητράκης περνάει μια δύσκολη περίοδο, τα περαστικά μου είναι το λιγότερο που μπορώ να του πω. Ξέρω τι περνάει, ξέρω τι τράβηξε για να φτάσει στο σημείο να παίξει, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, τα περνούσαμε άλλωστε μαζί, του ήρθε τώρα και αυτή η αναποδιά, αλλά επειδή τον ξέρω, είναι δυνατός, δεν τον φοβάμαι θα το ξεπεράσει”.

Για το αν του τηλεφώνησε και του τι είπε:

“Φυσικά και του τηλεφώνησα, είναι δύσκολη η στιγμή που ένας αθλητής μένει εκτός από αυτό που αγαπάει, αλλά πρυτανεύει η λογική και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει δυνατός”.

Για το ότι σύμφωνα με τον νευροχειρούργο που τον εγχείρησε, έβαλε πάνω από όλα την ομάδα είπε:

“Ο Δημήτρης δεν έμαθε ποτέ να τα παρατάει, έτσι έκανε και τώρα, έκανε ότι μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, τα κατάφερε, το έκανε, αλλά έφτασε σ’ ένα σημείο που δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο και προχώρησε στην επέμβαση”.

Για τον ίδιο και την παρουσία του στον Απόλλωνα:

“Είναι μια δύσκολη, μια περίεργη κατάσταση. Η ομάδα δείχνει να έχει υποβιβαστεί και σκέφτονται ήδη την νέα χρονιά, γι αυτό και χρησιμοποιούν νέα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο να αναστραφεί η κατάσταση”.

Για το ντέρμπι της Τούμπας και το πώς είδε τον ΠΑΟΚ, ως τελευταίος αντίπαλος του Απόλλωνα είπε:

“Τέτοια ντέρμπι είχαν λείψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και ο Άρης δείχνει βελτίωση και είναι εξίσου καλά. Ναι μεν είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει αδύνατα σημείο, όπως τον είδα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ γι αυτά, οι άνθρωποι του Άρη νομίζω ότι θα τα εντοπίσουν, οπότε εάν εστιάσουν εκεί, ο Άρης μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι σημαντικό και για την ψυχολογία του κόσμου, αλλά και τους στόχους της ομάδας”.

Για το σημείο κλειδί ενός ντέρμπι:

“Ειδικά στα ντέρμπι, τον πρώτο λόγο έχει το πώς θα μπει μια ομάδα και με ποια ψυχολογία. Σίγουρα θα φανεί η ποιότητα στο παιχνίδι, αλλά αν είσαι δυνατός και συγκεντρωμένος και δώσεις και την ψυχή σου, τότε μπορείς να πετύχεις”.

Για το γεγονός ότι το όνειρο του να έρθει στον Άρη δεν είχε συνέχεια και για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:

“Τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα, όπως τα έχουν στο μυαλό για τον άλφα ή βήτα λόγο. Όσο για τον κόσμο, αυτός να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, να στηρίζει την ομάδα, δεν χρειάζεται, όμως, να το πω εγώ, το κάνει ήδη. Όλοι πάμε κι ερχόμαστε, ο κόσμος όμως μένει, δεν φεύγει”.

Για την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση του Άρη:

“Τέτοιες παρουσίες εννοείται ότι βοηθούν τους παίκτες. Έγινε μια συζήτηση με τα παιδιά του συνδέσμου, όταν ήμουν και εγώ παρών και σε σχέση με άλλα χρόνια, βλέπουμε τον σύνδεσμο με ποιο ώριμες σκέψεις και απόψεις”.

 

To Top