ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ναζλίδης: “Δικαιολογημένα στεναχωριέται ο κόσμος του Άρη, αλλά δεν πρέπει να τα διαλύσουμε όλα”!

O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης και νυν των Χανίων, μίλησε για την αγωνιστική κρίση των «κίτρινων», τον Θοδωρή Καρυπίδη και τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Για το ότι βρέθηκε στο ματς ΟΦΗ – Άρης:

«Ήμουν στα Χανιά, οπότε δεν θα μπορούσα να μη πάω, να πάρω την «κιτρινόμαυρη» δόση. Ήταν μια πικρή ήττα. Πιο πολύ ήταν η εμφάνιση, μας στενοχώρησε όλους βάσει της ποιότητας του ρόστερ και των προσδοκιών».

Για το ματς:

«Ξεκίνησε καλά ο Άρης για 20 λεπτά, προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες αλλά ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βρήκε χώρους στο παιχνίδι. Άλλαξε η ψυχολογία του παιχνιδιού τελείως».

Όσον αφορά το «black out» μετά από λίγη ώρα:

«Είναι κάποια διαστήματα σε αγώνες που λες κάτι παθαίνει ο Άρης».

Για τη φάση που έγινε πέναλτι στον Μπα αλλά δεν δόθηκε:

«Ήταν κομβική φάση, αν γινόταν εκεί το 1-2 θα άλλαζε εντελώς το παιχνίδι».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη:

«Είναι λάθη που δεν μπορούμε να τα κρύψουμε και φαίνονται σε κάθε παιχνίδι. Χάθηκαν χρήματα κι έγιναν λάθος επενδύσεις. Μπορεί μέχρι και η χρονιά να χαθεί, να μη μπει ο Άρης στα πλέι οφ. Φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρώτος γύρος είναι. Είναι μικρές οι διαφορές. Τον Ιανουάριο πρέπει να γίνουν 2-3 διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που «πονάει» η ομάδα».

Για τις διαμαρτυρίες των φίλων της ομάδας:

«Για μένα ο κόσμος δικαιολογημένα είναι στενοχωρημένος. Αλλά τόσο έντονα σε επίπεδο ‘να τα διαλύσουμε όλα’ για μένα είναι λάθος. Δεν μπορεί μια εβδομάδα να είναι ‘όλα καλά’ και την άλλη εβδομάδα ‘όλοι άχρηστοι’.

Λάθη γίνανε αλλά ας μη τα μηδενίζουμε, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό στον Άρη, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτό γίνεται στον Άρη. Σίγουρα θέλουμε την ομάδα πιο ψηλά, αλλά πιο ήρεμα και με υπομονή».

Για την κριτική στον Καρυπίδη:

«Κριτική όλοι θα δεχθούν. Έχει κάνει λάθη και το ξέρει ο ίδιος. Για μένα έναν άνθρωπο που έχει ανεβάσει τον Άρη δεν αξίζει να τον ισοπεδώνουμε. Να γίνεται καλοπροαίρετα κριτική».

Για τα επερχόμενα ματς με Βόλο, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ:

«Είναι κομβικά παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, να δει κάθε ματς ξεχωριστά ο Άρης. Στα ντέρμπι θα είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Ο Παναθηναϊκός πλέον μπορεί να πάρει το διπλό. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο και τελείως διαφορετικό. Τα αποτελέσματα μετράνε στην Ελλάδα: κερδίζεις και όλοι θεοί».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχασε βαθμούς στην έδρα του:

«Είναι παράδοξο αυτό, με τέτοια έδρα να χάνεις εύκολα βαθμούς».

Τα θετικά που ξεχωρίζει στον Άρη:

«Η ομάδα είναι γνωστό πως έχει πολλή ποιότητα. Έχει δυναμική και κόσμο. Χρειάζεται μόνο ηρεμία. Μου αρέσει πολύ ο Σάσα, αλλά στο κέντρο. Έχει διάθεση για κέντρο ο Σάσα».

Για τον Ιντέγε:

«Ήταν μια χρονιά που δεν είχε παιχνίδια, αυτό είναι το θέμα του κάθε ποδοσφαιριστή, δεν πρέπει να χάνει το ρυθμό του. Είναι υψηλές οι απαιτήσεις αλλά είναι ρίσκο να δώσεις ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη χωρίς παιχνίδια. Έχει χάσει μεγάλες ευκαιρίες, δεν είναι ο Ιντέγε που ξέραμε. Δεν είναι αδιάφορος προφανώς αλλά είναι θέμα ψυχολογίας».

Αν έρθει στο Άρης – ΠΑΟΚ:

«Αν είμαι στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα θα έρθω. Το περίμενα να μου λείπει, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα. Ήταν ένα όνειρο που εκπλήρωσα. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα περισσότερη υπομονή. Όταν δεν έπαιζα ένιωθα άσχημα, ήθελα την ευκαιρία μου».

To Top