ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναζλίδης: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και η επιστροφή…

Ο Θωμάς Ναζλίδης θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός του Άρη, καθώς έχει συμφωνήσει με την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”, ενώ απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί…

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Θεσσαλονικιού, πρώην πλέον επιθετικού, στην ομάδα της καρδιάς του -όπως έχει πει και ο ίδιος στο παρελθόν σε πολλές δημόσιες τοποθετήσεις του- αλλά από μία διαφορετική θέση, όχι αυτή του ποδοσφαιριστή.

Το καλοκαίρι του 2018, με την επιστροφή του συλλόγου στη φυσική του θέση, ζήτησε από την Λάρισα να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει, καθώς είχε πρόταση για τον Άρη. Ήθελε να φορέσει την φανέλα της ομάδας που αγαπούσε από μικρό παιδί, όπως ο ίδιος είχε πει σε πολλές συνεντεύξεις του εκείνη την περίοδο.

«Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ ήθελα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι ευτυχισμένος, που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Άρη και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας”, είχε πει χαρακτηριστικά όταν ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους “κιτρινόμαυρους”.

Με τον Πάκο Ερέρα, τότε στον πάγκο του ο Άρης, ο Έλληνας φορ δεν είχε βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και θα περίμενε από τον Ισπανό προπονητή. Τον Ιανουάριο αποχαιρέτησε, όπως θα περίμεναν όλοι, ως φίλος για να συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος επιθετικός, στο “αντίο” του, είχε ανεβάσει το σήμα του Άρη κι έγραψε… «Μόνο αυτό. Ευχαριστώ για όλα». (δείτε ΕΔΩ).

Έκτοτε, δεν σταμάτησε να είναι στο πλευρό του Άρη. Αυτή τη φορά, όμως, από την κερκίδα, καθώς με την πρώτη ευκαιρία ήταν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσει αναμετρήσεις της αγαπημένης του ομάδας.

Πλέον, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, καθώς αν και ακόμα δεν γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του, αποφάσισε να αφήσει την καριέρα του ποδοσφαιριστή και να αναλάβει την θέση του τιμ μάνατζερ στους “κιτρινόμαυρους”.

Μία θέση με πολλές ευθύνες και άκρως σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, καθώς αποτελεί πολλές φορές τον συνδετικό κρίκο των ποδοσφαιριστών με την διοίκηση ή και το τεχνικό τιμ ακόμα. Ενώ και η παρουσία του στον πάγκο, στα ματς, πάντα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Άρη, έχει συνδεθεί συναισθηματικά με αυτή την ομάδα και είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς είναι κάτι καινούργιο για τον ίδιο, όμως από τους ανθρώπους του Άρη επιλέχθηκε γιατί είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει…

 

 

To Top