ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναζλίδη στην Λάρισα θέλει ο Αναστασιάδης

Εντονο ενδιαφέρον υπάρχει στη Λάρισα για τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος έχει βρεθεί αρκετές φορές στα μεταγραφικά σενάρια για τον Άρη.

Σύμφωνα με το sdna: “Η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στους «βυσσινί», δεν αποκλείεται να φέρει στον κάμπο και τον άσο της Βέροιας. Είναι γνωστή η τεράστια εκτίμηση που τρέφει ο έμπειρος τεχνικός στον 28χρονο μεσοεπιθετικό που προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν με τη Βέροια, όπου μέτρησε 29 συμμετοχές με 5 γκολ. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο νυν τεχνικός της Λάρισας ήθελε τον Ναζλίδη ακόμα και το διάστημα που βρισκόταν στον ΠΑΟΚ!

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει επαφή τόσο ανάμεσα στον παίκτη και τον Αναστασιάδη, όσο όμως και τους ανθρώπους της Λάρισας, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό το ενδιαφέρον για τον Ναζλίδη να προϋπήρχε, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις προφανώς ενισχύουν το σενάριο να ντυθεί στα βυσσινί.

Ιδιαίτερα κρίσιμη βέβαια είναι η αυριανή μέρα, οπότε και θα υπάρξει η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον 63χρονο προπονητή και τον Θωμά Κυπαρίσση στη Λάρισα, ώστε να τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και να ξεναγηθεί ο πρώτος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο Ναζλίδης πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, ωστόσο είναι δεδομένη ότι τον «ψήνει» η προοπτική των νεοφώτιστων”.

To Top