Ναζ Μήτρου – Λονγκ: “Την μέρα που θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο θα το βγάλω φωτογραφία”

Ο Νάζ Μήτρου-Λονγκ βρέθηκε στην Αθήνα με την Αρμάνι Μιλάνο για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και παραχώρησε συνέντευξη στο Basketnews μιλώντας για την ελληνική καταγωγή του αλλά και την στιγμή που θα πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.

Γεννημένος στον Καναδά από Ελληνίδα μητέρα (με καταγωγή από την Σπάρτη), ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την χώρα μας. Ο κόμπο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο βρέθηκε στην Αθήνα για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο οποίο αγωνίζεται με την ιταλική ομάδα και παραχώρησε συνέντευξη στο Basketnews μιλώντας για την ελληνική καταγωγή του αλλά και την στιγμή που θα πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είχαν δύσκολο έργο με την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου ωστόσο τόνισε πως όταν όλα πάρουν τον δρόμο τους η χαρά του θα είναι μεγάλη, βλέποντας στο μέλλον και τη συμμετοχή του στην Εθνική.

“Νιώθω τέλεια που είμαι στην Ελλάδα. Είχα χρόνο να πάω στην Ακρόπολη. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Είναι όλα όσα μου είχε πει η μαμά μου.

Όταν έρθει η ώρα που θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια μου θα είμαι ενθουσιασμένος, μην σας πω και εκστασιασμένος. Την ημέρα που θα γίνει επίσημο θα το βάλω κάπου σε ένα τραπέζι και θα το βγάλω φωτογραφία. Έτσι θα μάθετε όλοι πως είναι επίσημο.

Το ζήτημα με το διαβατήριο πάει καλά. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε όσο αφορά τα χαρτιά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το θέμα. Ακούω πως υπάρχει πιθανότητα να το έχω πριν από το τέλος της σεζόν. Και σε αυτό ελπίζω”.

To Top