Ναι από Μπιτσαξή, 1.300 εισιτήρια στον Άρη!

Πρυτάνευσε η λογική και το δίκαιο… Μετά την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Άρης και την επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της Θανάσης Αθανασιάδης προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο τελευταίος απάντησε θετικά, πήρε «πάνω» του το θέμα και έτσι οι κίτρινοι θα πάρουν 1.300 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ μέσω του προέδρου της ζητούσε να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών στην Ξάνθη, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα συναινεί.

Ακόμη γινόταν αναφορά, για τα οφέλη μίας οργανωμένης μετακίνησης αφού η Ξάνθη δεν απέχει και πολύ από την Θεσσαλονίκη και αρκετός κόσμος θα δώσει το παρών μεμονωμένα. 

«Θα πρέπει να δοθεί άδεια με εντολή του Πάνου Μπιτσαξή ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη μετάβαση, παραμονή και αναχώρηση των οπαδών από τα Πηγάδια» αναφέρεται χαρακτηριστικά…

Την ίδια ώρα, υπήρχε η δέσμευση πως θα χρησιμοποιηθεί ικανός αριθμός σεκιούριτι που θα μισθώσει η ΠΑΕ Άρης, αλλά και νομικοί ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά… 

Τελικά, ο ΓΓΑ απάντησε θετικά, είπε το δίκαιο «ναι» και έτσι άρθηκε και η προκλητική στάση της αστυνομίας, η οποία είχε ανάψει κόκκινο φως αρχικά! Με αυτό το δεδομένο, στους φιλάθλους του Άρη θα διατεθούν 1.3000 εισιτήρια στο πέταλο των Πηγαδιών που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους. Αρκεί να στείλει και επίσημα (μάλλον αύριο) την έγκρισή του ο Μπιτσαξής στην αστυνομία.

Οι λεπτομέρειες της μετακίνησης και της διάθεσης των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές σύντομα.

 

 
 

To Top