“Ναι” σε διοικούσα από Μπάρτζα

Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία του Σίμου Μπάρτζα είναι υπαρκτό σε ότι αφορά τη συστράτευση του σε μια ευρεία διοικητική προσπάθεια, επιβεβαιώνοντας πρόσφατο ρεπορτάζ του PRESSARIS.

O Μπάρτζας έχει ήδη «εγκαινιάσει» τη συνεργασία-προσφορά του με την ΠΑΕ Άρης, μια και αποτελεί έναν από τους χορηγούς με την εταιρία «Έργα ξύλου», ενώ είναι μέλος του Aris Business Club. Μάλιστα στην τελευταία εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Βεργίνα, ήταν από αυτούς που κέρδισαν τις εντυπώσεις με την ομιλία του, η οποία συνδύασε ρεαλισμό και συναίσθημα.

Είναι διατεθειμένος, λοιπόν, να προσφέρει στην ομάδα περισσότερα πράγματα, πέραν της χορηγίας του. Υπάρχει η διάθεση να γίνει το βράδυ συνάντηση με ένα από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής των κιτρίνων, τον Παναγιώτη Στεφανίδη, προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς την ενδεχόμενη είσοδό του στο υπάρχον σχήμα.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Βούλησή του είναι να μπει και να προσφέρει ως μέλος της παρούσας διοικούσας και αναλόγως με την εξέλιξη της υπόθεσης υπαγωγής στο άρθρο 99 να επανεξετάσει τη στάση του.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης χρειάζονται επιχειρηματίες και παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν με έργα και πράξεις σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν περισσεύει κανείς…

Στη σημερινή συνάντηση, εφόσον γίνει, ο Μπάρτζας αναμένεται να ζητήσει συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, τα οποία του είναι απαραίτητα, ώστε να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της ΠΑΕ και από εκεί και μετά να δρομολογήσει το επόμενό του βήμα.

To Top