ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νανάς: “Ευχή μου είναι να γίνεται κάθε χρόνο το τουρνουά”

Ενάμιση μήνα προετοιμασίας συμπληρώνει πλέον η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, που αύριο και μεθαύριο διοργανώνει στη Μίκρα το 1ο τουρνουά «Μιχάλης Ζορπίδης», προς τιμήν του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη και του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο προπονητής των “κιτιρνόμαυρων”, Στέφανος Νανάς, μίλησε στην εφημερίδα Arena Press για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής, αλλά και για το τουρνουά.

«Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει τέσσερα φιλικά βήμα-βήμα θα πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε να διορθώσουμε φυσικά κάποια πράγματα, από την στιγμή που δεν υπήρχε ένας σταθερός κορμός στην ομάδα και ήρθαν παιδιά από διάφορους συλλόγους», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, Στέφανος Νανάς, για να προσθέσει: “Εξάλλου πλέον έχουμε άλλες τρεις εβδομάδες προετοιμασίας στη διάθεσή μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 5 Νοέμβρη».

Επίσης, ο Στέφανος Νανάς , αναφερθείς στο τουρνουά, που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Ερασιτέχνης, είχε να πει: «Για εμάς είναι σημαντικό που διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά, τόσο από αγωνιστικής άποψης όσο και από το γεγονός είναι μία ευκαιρία για συσπείρωση του κόσμου και ανθρώπων, που ενδεχομένως απομακρύνθηκαν από τον σύλλογο. Δίνει μια αίγλη στην ομάδα…», για να σταθεί και στο γεγονός ότι θα τιμηθεί ο Μιχάλης Ζορπίδης:

«Θέλαμε να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο – κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν – και ευχή μου είναι να γίνεται κάθε χρόνο».

To Top