Φραστική αντιπαράθεση Ναούμ-Ματθαίου

Ένταση δημιουργήθηκε όταν πήρε τον λόγο ο Νικήτας Ματθαίου.

” Πρώτα απ` όλα, πρέπει να κάνω κάποιες επισημάνσεις για τα όσα ακούστηκαν τώρα. Πριν από αυτό όμως, θέλω να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν στο να σωθεί η ομάδα στα τελευταία τρία ματς. Κάποια άτομα φέρουν πολύ μεγάλη ευθύνη. Δυστυχώς, όταν εγώ πέρυσι δήλωσα συμμετοχή για την ΚΜΑ, πίστευα ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα και ότι όλοι θα είμαστε συσπειρωμένοι. Δυστυχώς όμως, άκουσα πράγματα που με έχουν τρελάνει” είπε αρχικά για να συνεχίσει:

“Ένα πράγμα να ξέρετε. Τα προβλήματα που μας οδήγησαν σε παραίτηση, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλα ήταν. Έλεγαν ότι τα κάναμε λαμπόγιαλο με τον Σκόρδα στο πρώτο ΔΣ. Ψέματα! Ορισμένοι έχουν παρεξηγήσει τον Άρη, Τους κάνει την τιμή να τους στηρίζει και νομίζουν ότι ο Αρης είναι ένα διαφημιστικό μέσο για τη δουλειάς τους. Πρέπει να κινηθούν διαδικασίες για να σωθεί η ομάδα. Όσοι δεν μπορούν, να μας αφήσουν ήσυχους».

Στο σημείο αυτό επικράτησε ένταση ανάμεσα σε Ματθαίου και Ναούμ. «¨Εχεις κάνει εγκλήματα και δεν πρέπει να μιλάς» είπε ο Ματθαίου. Ο Άρης Ναούμ, τότε, σηκώθηκε από τη θέση του και είπε: «Ποιος μιλούσε για το ΑΦΜ, να μας το πεις», με τον Ματθαίου να απαντάει εκ νέου: «Ναούμ, εγκλημάτησες κατά του Αρη».

“Νέο ΔΣ στην ΚΜΑ και παράταση στην ΠΑΕ, και αν έχει κάποιος επενδυτή, ευπρόσδετος”η πρόταση του Νικήτα Ματθαίου.

To Top