Ναούμ: “Συσπείρωση στις Σέρρες, στήριξη στον Άρη”

Ο Άρης Ναούμ μίλησε με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση του ARIS SERRES CLUB και αναφέρθηκε σε αυτήν αλλά και τις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ανάμεσα στ’ άλλα είπε στο Yellow Radio:

Ξεκίνησε λέγοντας: Μία από τις προθέσεις μας ήταν να συσπειρωθούμε σαν νομός, σαν κλαμπ της περιοχής και να δείξουμε στον κόσμο ότι χρειάζεται στήριξη. Ξεκινώντας από τον Α.Σ. μέχρι όλα τα τμήματα. Για μένα πάντα το μότο μου είναι στήριξη και κριτική. Δοκίμασα και εγώ την γλύκα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, χρειάζεται σίγουρα στήριξη αλλά και κριτική. Η εκδήλωση έγινε για να τιμηθούν όμως και προσωπικότητες που κατάγονται από τις Σέρρες. Τα μικρά παιδιά, ο κόσμος, το χάρηκαν και άφησε θετικές εντυπώσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήρθαν. Ελπίζουμε να τους άφησε ευχάριστες στιγμές η χθεσινή εκδήλωση και να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα. Ο στόχος του κλαμπ ήταν να προστατευτεί ο σύλλογος και η ιδέα του. Να μην περαστεί σε κανένα η εντύπωση πως θέλουμε να χαϊδεύουμε αυτιά. Όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε και την κριτική μας.

Για το κλαμπ: Εμείς δεν είμαστε καθαρά σύνδεσμος με την έννοια που ο κόσμος ξέρει. Δεν έχουμε, ακόμα, στεγαστεί, έχουμε την τράπεζα αίματος. Ξεκινήσαμε για έρθουμε λίγο πιο κοντά, για να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε. Σε ένα σύνολο 105 μελών είχαμε 80 διαρκείας, 50 στο μπάσκετ και στα άλλα τμήματα. Σε μια χρονιά που δεν είναι ξεκάθαρα πετυχημένη. Συζητήσαμε και την οργάνωση του κλαμπ. 75% μελών έχουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο, χωρίς αρκετοί να παρακολουθούν δια ζώσης τους αγώνες.

To Top