“Ναρκοπέδιο” το κουπόνι‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Αρκετά παιχνίδια έχουμε επιλέξει για σήμερα καθώς σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Σημείο της ημέρας το «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα που παίζεται στο 1.80 στον William Hill. Ο «δικέφαλος» θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του Ολυμπιακού και θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο». Η ομάδα του Δώνη έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει τις νίκες εκτός έδρας με τέτοιους αντιπάλους και με αιχμή του δόρατος τον φορμαρισμένο Αθανασιάδη μπορεί να «πληρώσει» το 1.80. Στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης πάμε με το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη με «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει ) που παίζεται στο 2.05 στην Expekt. Οι Αρκάδες είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τους Βοιωτούς και αποδεικνύουν πως αποτελούν τη Νο1 ομάδα της επαρχίας και σήμερα αναμένουμε να αποδείξουν την ισχυρή υποψηφιότητα για μία θέση στα πλέι οφ. Συνεχίζοντας στα «Μονά» βρίσκουμε το Under 2.5 στον αγώνα Μερσίν – Μπουγιουκσεχίρ σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan. Πρόκειται για δύο ομάδες με αμυντικό προσανατολισμό, που σήμερα θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα. Ειδικά οι γηπεδούχοι θα προσέξουν τα νώτα τους μια και καίγονται για το τρίποντο, αφού βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Έτσι αναμένουμε πως όποιος σκοράρει θα πάρει και το παιχνίδι. Δείτε εδώ τις τέσσερις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

 

Σημερα αναμένουμε να «σπάσουν» αρκετά παιχνίδια και το κουπόνι θα θυμίζει… ναρκοπέδιο. Για αυτό το λόγο οι «Μπόμπες» περιλαμβάνουν συνολικά 13 προτάσεις. Από αυτές ξεχωρίζουν το Χ2 της Άσκολι με αντίπαλο τη Ρετζίνα στο 1.93 στην Bet365. Οι φιλοξενούμενοι είναι ποιοτικά ανώτεροι με τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια, ενώ η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι μαζί τους. Συνεχίζοντας βρίσκουμε στο 2.62 το «Διπλό» Draw No Bet της Ντονκάστερμε αντίπαλο τη Νοτς Κάουντι. Εντός έδρας η Νοτς Κάουντι χάνει αρκετή από τη δύναμη της, ενώ απο την άλλη πλευρά η Ντόνκαστερ έρχεται από 4 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Εκτός έδρας δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο έχοντας αποσπάσει 14 βαθμούς σε επτά παιχνίδια. Τέλος πάμε και με το Χ2 της Τρουά με αντίπαλο τη Ρεμς. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν μία «ανέλπιστη» νίκη και συνάμα πήραν την πρώτη τους νίκη έπειτα από 9 αγώνες. Φαίνεται να ξυπνούν και το «μομέντουμ» είναι με το μέρος τους. Στο 2.01 στην BetVictor να μη χάσουν σήμερa (X2). Δείτε εδώ και τις 13 προτάσεις στις Μπόμπες.

 

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-3-4 (11 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 77€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

 

Καρλάιλ – Μπόρνμουθ 1 DNB (1.98)

Φόρεστ Γκριν – Λούτον 1 DNB (1.94)

Πανθρακικός – Πανιώνιος 1 (2.30)

Μπέιρα Μαρ – Πάκος Φερέιρα 1 DNB (1.98)

Στο Μπάσκετ μετά την Euroleague κάνουμε στροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα. Τρία σημεία σήμερα με τη νίκη της Βούρτζμπουργκ με πλεονέκτημα 8 πόντων κόντρα στην Άρτλαντ να ξεχωρίζει. Δείτε εδώ αναλυτικά τα σημερινά σημεία.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat

To Top