Νασίφ Μόρις: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Άρη και το Χαριλάου!”

Από τη Νότια Αφρική όπου και επέστρεψε και συνεχίζει εκεί την καριέρα του ο Νασίφ Μόρις μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τον Άρη με αφορμή τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ομάδα στην οποία συνέχισε την εν Ελλάδι καριέρα του.

Ο Νασίς Μόρις, εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός όταν ήταν στον Άρη μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και τόνισε αρχικά: “Δε θα ξεχάσω ποτέ τον Άρη, ήταν εκεί που άρχισα την καριέρα μου στη Ευρώπη. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου, δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γήπεδο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του Άρη. Όταν έφυγα από τον Άρη είχα πολλούς φίλους, αλλά κανείς δεν ανήκει πλέον στην ομάδα, οπότε δεν έχω και νέα τους”.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να… προβλέψει το αποτέλεσμα του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απάντησε πως “είναι δύσκολο να προβλέψω το αποτέλεσμα γιατί δεν έχω παρακολουθήσει φέτος Ελληνικό Πρωτάθλημα , μόνο τα αποτελέσματα βλέπω από το ίντερνετ. Όταν έπαιζα εδώ το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, δεν υπήρχε εύκολο παιχνίδι. Δεν έχω δει καθόλου φέτος αλλά από όσο έχω ακούσει το επίπεδο είναι πιο χαμηλό” και κατέληξε με ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη: “θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον αγώνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και όλα να βελτιωθούν όχι μόνο στον Άρη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

 

To Top