ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νασιόπουλος: “Να παίξει έξυπνα για την νίκη στο ΟΑΚΑ και να ξεχάσει το 4-0 του πρώτου γύρου”

Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με «κιτρινόμαυρα» αισθήματα και νυν προπονητής, ο Γιώργος Νασιόπουλος, μίλησε για τα όσα πρέπει να προσέξει ο Άρης στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Πού βρίσκεται τώρα:

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη, στον Ιωνικό, στην Α1. Κάνουμε μία προσπάθεια με νεαρά παιδιά, η διοίκηση προσπαθεί να βοηθήσει. Θέλουμε να αναδείξουμε ταλέντα. Είναι μια ανταγωνιστική κατηγορία».

Για τον Άρη:

«Υπήρχε μια αστάθεια στην ομάδα και κάποια προβλήματα. Μετά τον αποκλεισμό και την αλλαγή προπονητή υπάρχει μια αστάθεια. Όταν ξεκινάς με άλλους στόχους και προγραμματισμό υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο Άρης θα βρει το δρόμο του, αλλά χρειάζεται χρόνο. Η υπομονή φέρνει τα αποτελέσματα, δεν το λέω έτσι απλά, υπάρχουν παραδείγματα σταθερότητας».

Τι θα έλεγε στον Χαριστέα:

«Πρέπει να γίνονται σωστές επιλογές βάσει του προπονητή».

Για το ρόστερ της ομάδας αλλά και την αφέλεια:

«Σίγουρα έχει καλούς παίκτες, δεν αξίζει αυτή τη θέση. Έχουμε δει τον Άρη να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά λίγο η ατυχία και η αναταραχή, όπως και η αστοχία έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Είναι λεπτομέρειες. Είναι μικρές οι διαφορές αλλά δημιουργεί πρόβλημα σε ομάδες σαν τον Άρη γιατί πρέπει να κάνει σερί νικών για να καθιερωθείς στις θέσεις 4-5».

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν υποθέσεις και δεν χτίζεις τίποτα έτσι. Πρέπει να διαχειριστούμε την υπάρχουσα κατάσταση».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και την ισοβαθμία του με τον Άρη:

«Είναι δύσκολο και διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του α’ γύρου. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχει τη δυνατότητα ο Άρης αν παίξει έξυπνα. Θα ήταν καταστροφικό αν κοιτάξει το 4-0 του πρώτου γύρου».

Τι μπορεί να κρίνει το παιχνίδι:

«Είναι το πώς ο Άρης θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του. Πάντα δημιουργεί και κάνει καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να βάλει γκολ».

Αν είναι θέμα ρέντας και ψυχολογίας το γκολ:

«Πάντα. Ο Ιντέγε δεν έχει βρει τον καλύτερό του εαυτό, τώρα σίγουρα η ρέντα είναι μέχρι ένα σημείο. Η ψυχολογία και η βοήθεια είναι άλλο κομμάτι. Αλλάζει η ψυχολογία με το γκολ. Θεωρητικά… είναι πιο μεγάλη η εστία».

Αν χρειάζεται ο Άρης μεταγραφική ενίσχυση:

«Έχουν γίνει αστοχίες αλλά υπάρχει το υλικό για να αξιοποιηθεί. Πρέπει να γίνουν 2-3 επιλογές για να τονώσεις το ήδη υπάρχον υλικό».

Για τον Χαριστέα:

«Είναι ιστορία για τον Άρη και θα βοηθήσει. Να τον εμπιστευτεί ο Άρης και ο Καρυπίδης».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Είναι φυσιολογικό που πέρασαν δύσκολα αλλά στηρίζει ακόμα την ομάδα».

Αν είναι απωθημένο που δεν φόρεσε τη φανέλα του Άρη:

«Σίγουρα υπήρχαν τέτοιες στιγμές, θα ήθελα πολύ να ήμουν στην ομάδα του Άρη».

To Top