“Ναυάγησε” η μεταγραφή του Εντσάμ στην ΑΕΚ

Το… θολό τοπίο για το αν η Σέλτικ υπολογίζει τον Ολιβιέ Εντσάμ αναγκάζει την ΑΕΚ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο μέσο.

Ενώ όλο το διάστημα από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έβγαινε πως ο Εντσάμ θα είναι παίκτης της ΑΕΚ από την 1η Ιουλίου, τελικά υπάρχει αλλαγή δεδομένων.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν την ενδιαφέρει πλέον ο παίκτης παρά το γεγονός ότι το πλάνο ήταν να αποκτηθεί την 1η Ιουλίου, αφού θα εξασφάλιζε την ελευθερία του στις 30 Ιουνίου από τη Σέλτικ.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, οι «Κέλτες» δεν σκοπεύουν να τρέξουν την υπόθεση για το μέλλον του Γάλλου αμυντικού χαφ, καθώς οι προθέσεις τους δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο ακόμα και να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια έχοντας δικαίωμα να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης οψιόν.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ δέχεται ένα… αυτογκόλ στο μεταγραφικό “ναυάγιο” της υπόθεσης Εντσάμ και πλέον καλείται να “τρέξει” για να βρει παίκτη του ίδιου βεληνεκούς για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

To Top