ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναφτί: «Υπέφερα με την πίεση στην Ελλάδα»

Ο Μεχντί Ναφτί μίλησε για την εμπειρία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στον Άρη, στάθηκε ιδιαίτερα στην πίεση που ένιωσε.

Ο Τυνήσιος συνεργάστηκε με τον Άρη για δύο χρόνια (2009-11), το 2014 σταμάτησε την καριέρα του και πλέον είναι προπονητής στην Μπανταχόθ. Η ισπανική ομάδα φλερτάρει με την άνοδό της στη Segunda Division μέσα από τη διαδικασία των Playoffs. «Αυτή τη στιγμή είμαι ο Μπραντ Πιτ. Ξανθός με μπλε μάτια. Αν χάσουμε, θα είμαι ο κακός τύπος που θα πρέπει να φύγει με το πρώτο τραίνο», είπε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «www.culturabadajoz.com».

Μεταξύ άλλων, ο Μεχντί Ναφτί αναφέρθηκε και στη διετία που έζησε στην Ελλάδα και τον Άρη:

«Έφυγα από την Μπίρμιγχαμ για τον Άρη Θεσσαλονίκης κι ένα σημαντικό συμβόλαιο. Οι οπαδοί σε συγκεκριμένες χώρες είναι πολύ ιδιαίτεροι. Υποστηρίζουν έντονα την ομάδα, ταυτόχρονα όμως θέλουν να έχουν και τον έλεγχό τους. Περνώντας αυτή τη γραμμή είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό το πλεονέκτημα σε χώρες όπως η Ελλάδα, ταυτόχρονα, είναι και πρόβλημα. Για τους οπαδούς, ό,τι κι αν κάνεις, δεν είναι ποτέ αρκετό. Τη χρονιά στον Άρη κέρδισε το βραβείο του καλύτερου μέσου του Πρωταθλήματος αλλά για τους οπαδούς, αυτό δεν ήταν αρκετό. Είναι η στιγμή που σκέφτεται να πάρεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις, αναζητώντας ζωή σε άλλες ομάδες. Τον Ιανουάριο (2011) πήγα στη Βαγιαδολίδ. Δεν είχε σχέση με την πίεση από την οποία υπέφερα στην Ελλάδα».

To Top