«Να αναλογιστούν κάποιοι ότι δεν απευθύνονται σε ηλιθίους»!

Την υπερασπιστική γραμμή του Άρη ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής ανέλυσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο αμέσως μετά την απολογία των «κίτρινων». Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί επίσης στους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και στο κατά πόσο πλήρης είναι ο φάκελος που κατατέθηκε για την αδειοδότηση.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Γιάννης Κόντης εξήγησε κατ’ αρχήν: «Η θέση του Άρη είναι απλή. Ο Άρης λέει ότι πετάχτηκε ένα αντικείμενο, ένα άδειο μπουκάλι που βρήκε την κα. Κουρομπίλα στην αριστερή κοιλιακή χώρα, ενώ την είδαμε να πονάει στη δεξιά. Ενώ δόθηκε η εντολή να αδειάσει ο χώρος πίσω από την επόπτρια και έγινε γρήγορα, ο διαιτητής μας είπε να διακοπεί ο αγώνας. Το βρίσκουμε πολύ σημαντικό και στην ένσταση που καταθέσαμε για την διακοπή του αγώνα, ο κανονισμός λέει ότι απαιτείται ελαφρύς ή βαρύς τραυματισμός για να γίνει κάτι τέτοιο.
Είπαμε ότι οι γιατροί που την εξέτασαν δεν είδαν τραυματισμό και η διάγνωση που έγινε στο Ιπποκράτειο, στο οποίο αρχικά αρνούνταν να πάει και παρενέβη αθλητικός εισαγγελέας, δεν έδειξε κάτι. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει η πλήρωση του νόμου ο οποίος λέει ότι πρέπει να διακοπεί το παιχνίδι».

Για την τοποθέτηση του κ. Μπιτσαξή για τα όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης, σχολίασε: «Είπα στην Πειθαρχική Επιτροπή πως θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει ο προϊστάμενος του αθλητισμού, κ. Μπιτσαξής και να προσπαθεί να προδικάσει μια απόφαση χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη. Αυτοί που προσπαθούν να αποκομίσουν κάτι από τον κόσμο να αναλογιστούν ότι δεν αποτείνονται σε ηλίθιους, αλλά σε κόσμο που καταλαβαίνει και θυμάται».

Ο κ. Κόντης θύμισε στην συνέχεια άλλα, πολύ χειρότερα περιστατικά, που έμειναν ατιμώρητα: «Ο Άρης δεν ζητάει εύνοια, αλλά την απονομή του δικαίου. Θυμάμαι φέτος σε πολλά παιχνίδια και  πρόχειρα ένα, όπου ο κ. Βαλβέρδε δεχόταν μπουκάλια και να μην διακόπτεται ο αγώνας. Ό,τι συμβεί σε αυτούς ή τον παίκτη το ίδιο είναι και για τον διαιτητή. Δεν είδα όμως τότε να γίνεται τίποτα. Πέρσι ή πρόπερσι, σε έναν αγώνα κάποιος χτύπησε τον Κωσταντινέα ενώ πήγαινε στα αποδυτήρια και αθωώθηκε η ομάδα. Καταδικάζουμε την ενέργεια αλλά να μην κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Αν έλεγε εξ αρχής ότι διακόπτεται ο αγώνας, καλώς. Όλη αυτή η κοροϊδία να μας λέει να αδειάζουμε το γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ και να το διακόπτει είναι κάτι που ξεφεύγει από τα όρια».

Εξάλλου, για το αν προχωρούν οι οικονομικοί διακανονισμοί που έχουν γίνει με τους παίκτες της ομάδας, είπε: «Εγώ πιστεύω ότι διευθετούνται και έχουν διευθετηθεί κάποια θέματα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον φάκελο αδειοδότησης τον οποίο κατέθεσε η ΠΑΕ: «Ο Άρης κατέθεσε τον φάκελο με πλήρεις διακανονισμούς. Όποιος έχει αμφιβολίες ότι μπορεί να τα χειριστεί καλύτερα, να έρθει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις».

To Top