“Να απαιτήσει η διοίκηση καλύτερες διαιτησίες!”

Την αγανάκτησή του για την πολύ κακή διατησία στο παιχνίδι με την Βέροια εξέφρασε ο προπονητής της Κ20 του Άρη, Νίκος Πασσιαλής. Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την μέχρι τώρα πορεία των κιτρινόμαυρων.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98.7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε γενικότερα στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και στις δυσκολίες που υπήρχαν για τη συγκρότησή της: «Οι ομάδες αλλάζουν κάθε καλοκαίρι, οπότε είναι δύσκολο να φτιάξεις την ομάδα από την αρχή. Ανεβαίνουν παίκτες στην πρώτη ομάδα, ανεβαίνουν παιδιά από την Κ-17 και άλλοι φεύγουν τελείως από την ομάδα. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, έχουν το μέλλον μπροστά τους. Πρέπει να δουλέψουν στο κομμάτι της τακτικής και της ψυχολογίας. Έχουν φόβο τα παιδιά και πρέπει να τον αποβάλλουν. Ως ένα βαθμό τα έχουμε καταφέρει. Είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα».

Για το γεγονός ότι οι νίκες έρχονται με εντυπωσιακές ανατροπές και για το τι συμβαίνει στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων, είπε: «Τα παιδιά μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Δε ξέρω τι συμβαίνει. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στην αρχή, αλλά η διάρκεια θα δείξει πόσο καλή ομάδα έχουμε. Πρέπει οι παίκτες να έχουν την νοοτροπία του νικητή. Δεν είναι εύκολο αυτό σε αυτές τις ηλικίες».

Για το αν μπορούμε να περιμένουμε του χρόνου να ανέβουν στην πρώτη ομάδα κι άλλα παιδιά, μετά τους Λεμονή και Σταυρόπουλο, ανέφερε: «Υπάρχει ποιότητα στην Κ-20. Από τις περιστάσεις, βιαζόμαστε να ανεβάσουμε παιδιά και δεν είναι έτοιμα. Κατεβάσαμε το μέσο όρο ηλικίας. Βιάζεται η πρώτη ομάδα λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών. Ο Σταυρόπουλος μετά από οχτώ μήνες στις υποδομές, πήγε στην πρώτη ομάδα. Θα μπορούσε να ετοιμαστεί καλύτερα».

Για την αγωνιστική αλλαγή της επαγγελματικής ομάδας προς το καλύτερο στα τελευταία παιχνίδια, τόνισε: «Η ομάδα έχει πολύ καιρό να κάνει δύο συνεχόμενα διπλά, από την εποχή Μπάγιεβιτς. Ακόμα δεν κάναμε τίποτα, είμαστε στην επικίνδυνη ζώνη. Ο χρόνος θα δείξει τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την πολύ κακή διαιτησία του αγώνα με τη Βέροια, επεσήμανε: «Έχω ζήσει και εγώ «σφαγές». Πέρυσι μου έκαναν κάτι περίεργες ερωτήσεις στο ματς με τη Βέροια στο «Βικελίδης». Ό,τι και να πουν, κανείς δε μπορεί να μιλήσει για εύνοια του Άρη από τη διαιτησία. Ποτέ! Το βλέπει όλη η Ελλάδα! Δεν είναι τωρινό το θέμα, αλλά η κατάσταση είναι συνεχόμενη. Πρέπει να απαιτήσει η διοίκηση καλύτερες διαιτησίες, δε γίνεται αυτό».

Για τις απουσίες που πρέπει να διαχειριστεί ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά, υπογράμμισε: «Ο προπονητής θα βρει αντικαταστάτες. Απλώς, πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο διπλά και να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξει η ομάδα. Πρέπει να εκμεταλλευτεί τον κόσμο και να πάρουμε την νίκη».

Για τη βελτίωση του Άρη στην άμυνα σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Στο ποδόσφαιρο μετρούν τα αποτελέσματα. Πρέπει να προσέχουμε κυρίως την άμυνα. Εγώ είμαι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, το βλέπετε και στην Κ-20. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μετρούν τα αποτελέσματα και αυτά έρχονται πρωτίστως από την καλή αμυντική λειτουργία».

Για την απουσία του Ναζλίδη, είπε: «Δεν στέκομαι σε απουσίες, πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Ο Πλατανιάς θα παίξει αμυντικά. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας με νίκες και όχι ισοπαλίες».

Για την πολύ καλή παρουσία του Ουντότζι και την τοποθέτηση του Έλσνερ στα στόπερ, ανέφερε: «Ο Ουντότζι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δίνει πολλές επιθετικές λύσεις. Πρέπει όμως να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι. Ο Έλσνερ είναι πιο «γλυκός» παίκτης από τους Ηρακλή και Οικονομόπουλο, που είναι πιο σκληροτράχηλοι. Πάει καλά ως στόπερ και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

To Top