Να αποδοθεί δικαιοσύνη στο 2.57

Γράφει ο Στέφανος Μαροχαλάκης

Διάβασε εδώ συστήματα στοιχήματος για μεγάλα κέρδη !

Ο Σερτάτς Σανλί δεν ήταν στην μέρα του στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, καθώς έμεινε στους 4 πόντους και δεν επιβεβαίωσε το Over στο line των 7.5 πόντων. Ο Τούρκος σέντερ φορτώθηκε και με φάουλ (3 στο 18΄),  ενώ στο τέλος, όταν θα μπορούσε να μπει για να βάλει τα δύο καλάθια που μας έλειπαν, η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που προτιμήθηκαν άλλοι παίκτες με μικρότερη συμμετοχή.

Σήμερα, θα ασχοληθώ με τον τρίτο προημιτελικό για τα playoffs της ACB ανάμεσα στη Βαλένθια και την Μπασκόνια. Για μία από τις δύο ομάδες θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αφού ο ηττημένος πάει σπίτι του και ο νικητής προκρίνεται στα ημιτελικά, όπου περιμένει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν μια ομάδα μπορεί να νιώθει αδικημένη για το 1-1, αυτή είναι η Μπασκόνια. Έχασε το πρώτο ματς στην τελευταία φάση και ενώ είχε προηγηθεί ακόμα και με διψήφια διαφορά, ενώ στο δεύτερο ήταν πολύ ανώτερη και πήρε μια άνετη νίκη.

Βάσει των παραπάνω, δεν έχει λογική ο μεγάλος φαβοριτισμός της Βαλένθια. Η Μπασκόνια είναι δεδομένο ότι είναι πιο δεμένη και δουλεμένη ομάδα, οπότε θεωρώ ότι οι πιθανότητες της για break είναι σημαντικές και σίγουρα περισσότερες από αυτές που προδίδει το 2.57.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Liga ACB στο Foxbet.gr

To Top