ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να βγάλει “μέταλλο” και χαρακτήρα στη “μάχη” της Τούμπας (20:30 – PRESSARIS LIVE)

Επιστροφή στη δράση και στο πρωτάθλημα για τον Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι, όπου η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να βγάλει “μέταλλο” και χαρακτήρα στη “μάχη” της Τούμπας (20:30 – PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε τη δυνατότητα στους κιτρινόμαυρους να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και πλέον… μετρούν τέσσερα νέα πρόσωπα: Βέλεθ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε. Προέρχονται από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες, ανακτώντας ηρεμία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη: “Ο χρόνος της διακοπής δεν ήταν πολύ μεγάλος, όμως, κάθε ημέρα ήταν χρήσιμη για εμάς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, που θέλει το χρόνο της. Δουλέψαμε καλά εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλά σε αυτό” ενώ στάθηκε φυσικά και στο θέμα της προσωπικότητας που καλείται να δείξει η ομάδα:  “τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Σε αυτά παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό εκείνη την ημέρα πώς θα παρουσιαστεί κάθε ομάδα. Χρειαζόμαστε ισχυρή προσωπικότητα σε αυτό το παιχνίδι, γιατί ποιότητα υπάρχει. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει”.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει και σήμερα τον τιμωρημένο Ματαρίτα, όπως και τον τραυματία Ζουλ, ο οποίος δεν κατάφερε να φωνάξει παρών.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Βερστράτε, Πάβιβιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Αηδόνης.

Μεγάλη συζήτηση έγινε τις προηγούμενες μέρες και όχι άδικα, για το θέμα της διαιτησίας, μια και η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές… Και όχι μόνο αυτό, αφού όρισε τον Παπαπέτρου για τον οποίο ο Άρης είχε ζητήσει εξαίρεση.

Συγκεκριμένα στο σημερινό ντέρμπι θα είναι οι:

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

To Top