«Να βγει αναίμακτα και όσο πιο εύκολα γίνεται η χρονιά»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «Ιερολοχίτες», ζητώντας ηρεμία, στήριξη, ενότητα και σύμπνοια για να βγει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «αναίμακτα η φετινή σεζόν».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«2014… Ένας αιώνας ύπαρξης του τεράστιου αυτού σωματείου που λέγεται ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, συμπληρώνεται φέτος το Μάρτιο ! Όλοι θα επιθυμούσαμε η επέτειος των 100 χρόνων ζωής του συλλόγου, να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες, ίσως ακόμη καλύτερα και με κάποιον τίτλο…

Η ευκαιρία υπάρχει βέβαια, μέσω της συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στον τελικό του κυπέλλου. Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε οπαδοί της “ευκολίας”, ούτε είμαστε ΑΡΗΣ μόνο εκεί που υπάρχουν χαρές και επιτυχίες, σαν κάποιους διπλανούς φιλοξενούμενους με επιλεκτική μνήμη, είναι σίγουρο οτι κανένας μας δεν θα γιορτάσει και δεν θα χαρεί όπως αξίζει και όπως πρέπει, όυτε τα 100 χρόνια ζωής, ούτε ακόμη και μια ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου στο μπάσκετ, αν πρώτα δεν βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, που κόντρα στην ιστορία και το DNA του συλλόγου, μάχεται για τη σωτηρία της κατηγορίας!!

Αναμφίβολα αυτό είναι που “καίει” φέτος τον ΑΡΕΙΑΝΟ περισσότερο από κάθε τι άλλο, και θέλοντας και μη, όλο το βάρος πέφτει στο ποδόσφαιρο, όσο ακόμα αυτό βρίσκεται σ` αυτά τα ανεπίτρεπτα χάλια, με βάση πάντα τα δεδομένα του συλλόγου..!!

Δεν είναι της ώρας να ασχοληθούμε με το τι έγινε και έφτασε η ομάδα σ` αυτό το σημείο… Δεν είναι της ώρας να ψάξουμε ποιος έφταιξε… Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί όλους, είναι να βγει η φετινή χρονιά αναίμακτα και αν είναι δυνατόν, όσο πιο εύκολα γίνεται…!!! Αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε όλο το καιρό μπροστά μας, και για αυτοκριτική, και για να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά και να δούμε με ποιο τρόπο δεν θα ξανάρθει άλλη μια τέτοια κωλοχρονιά για το σύλλογο..!!!

Μένει ακόμα ένα ολόκληρο μισό πρωταθλήματος, που μόλις τώρα ξεκινάει. Είναι βέβαιο οτι το υλικό της ομάδας δεν είναι για αυτή τη θέση στην οποία βρίσκεται… Υπάρχουν σίγουρα χειρότερες ομάδες στην κατηγορία. Είναι επίσης σίγουρο οτι με κάποιες καλές προσθήκες τον Ιανουάριο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ριζικά… Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι η ύπαρξη αυτού του τεράστιου λαού της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, ένας λαός που λίγες ομάδες στον κόσμο ολόκληρο, έχουν την τύχη να έχουν στο πλευρό τους !!!

Αυτό το χαρτί ο ΑΡΗΣ πρέπει να το εκμεταλευτεί με τον καλύτερο τρόπο, αλλά για να το εκμεταλευτεί πρέπει αυτός ο ίδιος ο λαός του, να του το επιτρέψει… Πρέπει όλοι να καταλάβουμε την σοβαρότητα και την κρισιμότητα των στιγμών που διανύει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου !! Είναι απαραίτητο όλοι μας, να ξεχάσουμε τις όποιες διαφορές μας και τις όποιες διαφωνίες μας και να συσπειρωθούμε επιτέλους γύρω από την ομάδα, παρέχοντας της, τη στήριξη και την ηρεμία που χρειάζεται για να πετύχει το μίζερο κατα τα άλλα, φετινό στόχο της… Και φυσικά όλα αυτά δεν αναφέρονται μόνο στον απλό κόσμο του ΑΡΗ… Ότι λέμε ισχύει για όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα, είτε λέγονται οπαδοί, είτε διοικούντες, είτε ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας !! Η μόνη λύση για να επιβιώσει ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ, είναι η στήριξη που θα παρέχει ο κόσμος στην ομάδα αλλά και η απόλυτη ηρεμία στο εσωτερικό της…

Γι` αυτό λοιπόν, με τη νεα χρονιά, επιβάλλεται ν` αφήσουμε πίσω μας τα πρόσωπα και να βάλουμε για μια φορά πάνω απ` όλα τον ΑΡΗ μας !!! Θεσμικοί και μη, καλούμαστε πλέον να αποδείξουμε όλοι μας, το πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα και κατά πόσο θέλουμε το καλό της. Αυτό είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα !! Εδώ και τώρα θα κριθούμε όλοι μας… Και για να αποφύγουμε τις όποιες τυχόν παρεξηγήσεις, το ξανατονίζουμε: ότι λέμε αναφέρεται σε όλους γύρω από τον ΑΡΗ, όποια θέση κι αν κατέχουν, είτε διοικητική, είτε οπαδική, είτε αποτελούν έμψυχο δυναμικό της ομάδας, είτε κατέχουν οποιονδήποτε θεσμικό ρόλο. Για μας, όποιος σταθεί απέναντι βάζοντας για άλλη μια φορά το εγώ του παραπάνω από τον ΑΡΗ, αυτομάτως γίνεται ύποπτος και ύποπτοι είναι και οι σκοποί και οι επιδιώξεις του..!!! Η ώρα της κρίσης έρχεται για όλους μας… Ας αποφασίσουμε πλέον καθαρά τι είναι αυτό που θελουμε.

Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, στήριξη, ενότητα και σύμπνοια. Ας φροντίσουμε όλοι μας να τα έχει όλα αυτά, ο καθένας από το πόστο του και στο μέτρο που του δίνεται η δυνατότητα !!! Και η πουτάνα αυτή η χρονιά θα βγει, θέλουν δε θέλουν, να είστε σίγουροι !!! Γιατί, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ…!!!

Υ.Γ.1 Καλή χρονιά με υγεία, σε όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, όπου κι αν βρίσκονται και ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία βασανιστική πρωτοχρονιά που κάνουμε… ΑΡΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΟΥ !!!

Υ.Γ.2 Τη Δευτέρα η ομάδα δίνει ένα ματς κρισιμότατο, έναν αγώνα ζωής και θανάτου… Είναι μάλλον περιττό να πούμε πως πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Τόσο η αργία που συμπίπτει με τη συγκεκριμένη μέρα, όσο και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, δείχνουν σε όλους μας το που θα πρέπει να βρισκόμαστε το απόγευμα της Δευτέρας: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! Στα τσιμέντα του ΧΑΡΙΛΑΟΥ…!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970».

To Top