“Να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς”

Η Μελίνα Κώττα, ένα από τα βασικά μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, μίλησε για την παρουσία των “κίτρινων” τη φετινή χρονιά στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και για τη μέχρι στιγμής παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Θα είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή στην Α Εθνική, στην οποία επιστρέψαμε μετά από έναν χρόνο απουσίας, αφού όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και το είδαμε και στον πρώτο αγώνα με τα Χανιά.

Εμείς, θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να βελτιωνόμαστε. Δεν κάναμε καλή αρχή την προηγούμενη εβδομάδα με τα Χανιά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεχαστεί εκείνος ο αγώνας, κάνοντας πολλές νίκες”.

Για το ματς με τον Βόλο: “Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και προηγηθήκαμε με 1-0.Μετά είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το υπέρ μας σκορ,ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια νίκη.Αλλά από μία κακή στιγμή λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έγινε το 1-1,πράγμα που μας έκοψε τα φτερά για την συνέχεια του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος ισόρροπησε το παιχνίδι και έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά αντιδράσαμε και πιέζαμε προσπαθώντας να βάλουμε γκόλ και να πάρουμε την νίκη, πράγμα που δυστυχώς δεν καταφέραμε.

Εμείς τώρα κοιτάμε την συνέχεια του πρωταθλήματος και το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Πάτρα”.

To Top