“Να γίνει θεσμός το τουρνουά! ‘Αθάνατος’ ο Άγγελος” ! (photos)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το τουρνουά, “Άγγελος Τσιπούρας”. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΆΣ, Χρήστος Ταουξίδης, ο Λεωνίδας Βόσδου αλλά και οι συμπαίκτες του αδικοχαμένου ‘Άγγελου στην τότε Κ17 και νυν ανδρική ομάδα, Δημήτρης Σουνάς, Καλούδης Λεμονής και Γιάννης Μαντζάρης.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΣ, Χρήστος Ταουξίδης: “Το τουρνουά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να θυμόμαστε τον Άγγελο. Ελπίζω κι εύχομαι το τουρνουά αυτό να γίνει θεσμός για τον Άρη”.

Ο Λεωνίδας Βόσδου, υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη, ανέλυσε τις αρχικές σκέψεις για το τουρνουά: “Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για ένα παιδί που χάθηκε άδικα. Το δουλεύουμε ήδη δύο μήνες αυτό του τουρνουά. Είχαμε έρθει σε επαφή με ομάδες από την Σερβία, την Τουρκία. Το κόστος όμως  ήταν μεγάλος. Θα συμμετέχουν τα παιδιά ου είναι γεννημένα το 2004 και 2005.

Οι κατηγορίες τζούνιορ. Θα χωρίσουμε το γήπεδο στα μισά. Θα γίνει μία πολύ καλή γιορτή. Λιτά και σεμνά όπως αρμόζει στις περιστάσεις και της εποχής αλλά και της μνήμης του Άγγελου. Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε και στην υλοποίηση μεγαλύτερων γεγονότων στο μέλλον στη μνήμη αυτού του παιδιού.

Να ευχαριστήσω τον Ηρακλή, την Ξάνθη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που δίχως δεύτερη κουβέντα αποφάσισαν να έρθουν και να τιμήσουν την μνήμη του Άγγελου. Σκέψη μας από την αρχή ήταν να γίνει ένα φιλικό της τότε κ17 με την αντίστοιχη της Ντόρτμουντ. Δυστυχώς ήταν δύσκολο και δεν τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι συμπαίκτες του Άγγελου στην τότε Κ17. 

Γιάννης Μαντζάρης: “Eίμαστε εδώ για ένα γεγονός ευχάριστο και ταυτόχρονα δυσάρεστο. Γιατί μετά από τρία χρόνια θα τιμήσουμε τον φίλο μας.Τον Άγγελο τον γνωρίζω από την πρώτη στιγμή που είμαι στον Άρη. Πολύς καλός μαθητής, πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος κοντά στον Θεό. Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μπορούμε να έχουμε με τον Άγγελο. Και στο αποκορύφωμα μας ένα πρωτάθλημα. Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ο Άγγελος έφυγε από τη ζωή. Ο κ. Βόσδου δεν το ήξερε το παιδί και έκανε όλη την προσπάθεια για να γίνει αυτό το τουρνουά. Άλλοι τότε τον ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα. Πρέπει να γίνει θεσμός”.

Καλούδης Λεμονής: “Πραγματικός άγγελος. Ένα παιδί που ξεχώριζε. Το πιο χαρούμενο παιδί, Συνέχεια με το χαμόγελο ακόμα κι αν είχε προβλήματα. Είναι ένα παιδί του Άρη που αγαπούσε την ομάδα. Δεν πρέπει να τον ξεχνάμε ποτέ. Πάνω απ΄όλα ένας Αρειανός. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο κι ήθελε να πετύχει σε αυτό. Δούλευε πολύ και το καταλαβαίναμε. Δεν θα φύγει ποτέ από τις μνήμες μας. Το ζητάμε να αναφέρουμε το όνομα του ακόμα συχνότερα”.

Δημήτρης Σουνάς: “Ο Άγγελος ήταν ξεχωριστό παιδί. Τον αγαπούσαμε όλοι. Άριστος μαθητής, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πρωταγωνιστής. Δυστυχώς ο Θεός πήρε μαζί του ένα άγγελο. Θα τον αγαπάμε για πάντα. Είναι δυσάρεστο που δεν είναι δίπλα μας αυτή τη στιγμή αλλά μας ακούει από ψηλά. Μας έμαθε να είμαστε ειλικρινής και τον ευχαριστούμε γι αυτό”

Το πρόγραμμα: 

Σάββατο (27/12)

10.30 Άρης-Καλαμαριά

12.00 Ξάνθη-Καλαμαριά

13.00 Άρης-Καλαμαριά

14.00 Ξάνθη-Ηρακλής

Κυριακή (28/12)

10.30 Καλαμαριά-Ηρακλής

11.45 Άρης-Ξάνθη

 

To Top