Να διορθώσουν ό,τι διορθώνεται όσο είναι νωρίς

Απογοήτευση επικρατεί στον Άρη, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Φοίνικα Σύρου το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ψάχνουν να δουν τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα, έχοντας μόλις έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Παίκτες και τεχνικό τιμ του Άρη καλούνται να σκύψουν τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουν πάνω στις φανερές αδυναμίες τους, προκειμένου να διορθώσουν ό,τι διορθώνεται μέχρι το επόμενο ματς, που βρίσκει τους Θεσσαλονικείς να δοκιμάζονται στο Αιγίνιο.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, οι «κίτρινοι» καλούνται να τα δώσουν όλα για όλα απέναντι στο σύνολο του Μέλκα το επόμενο Σάββατο, που επίσης αγνοεί τη χαρά της νίκης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, για να μην… μπλέξουν ακόμα περισσότερα.

Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός της Νίκης Αιγινίου έδωσε το σύνθημα για… αντεπίθεση της ομάδας του στα δύο επόμενα ματς με Άρη και Παναχαϊκή, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. «Έρχονται δύο δύσκολα ματς με Άρη και Παναχαϊκή και θέλουμε να κατέβουμε πλήρης και έτοιμοι για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μέλκας.

To Top