“Να εκμεταλλευτούμε τις απουσίες του Άρη στον άξονα”

Ο Γιάννης Βλάχος, άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Πλατανιά έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για τον σημερινό αγώνα με τον Άρη, υπογραμμίζοντας πως οι κίτρινοι είναι πλέον πιο μαχητικοί και γι’ αυτό παίρνουν αποτελέσματα.

Ο Βλάχος τόνισε στο novasports.gr: “Σε πολλά παιχνίδια φτάσαμε κοντά στη νίκη όντας καλύτεροι από τους αντίπαλους όμως για κάποιους λόγους που έχουν να κάνουν και με το ψυχολογικό κομμάτι, δεν φτάσαμε στη νίκη. Στα περισσότερα από αυτά τα ματς ήμασταν τουλάχιστον ισάξιοι του αντιπάλου. Στο ποδόσφαιρο η πίεση αυξάνεται όσο δεν κερδίζεις και έτσι έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή” και πρόσθεσε: “Στα εντός έδρας παιχνίδια θεωρώ πως εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε πίεση στον εαυτό μας, λόγω της ανάγκης να έρθει η νίκη. Στη Θεσσαλονίκη θα μας ασκείται διαφορετική πίεση, αυτή του Άρη.
Μας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που είχαμε μέχρι το 66` περίπου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να αυξήσουμε το διάστημα αυτό αν γίνεται και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Αναφέρθηκε στον Άρη λέγοντας πως “είναι μεγάλο σωματείο και είναι σε αύτη τη δεινή θέση λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσα χρόνια. Έχει καινούριο προπονητή και πλέον είναι πιο μαχητικός και καταφέρνει να πάρει αποτελέσματα, όπως στη Νέα Σμύρνη αλλά και στη Βέροια. 
Πρέπει να μη φοβηθούμε το παιχνίδι ούτε την πίεση της έδρας αλλά και να είμαστε προετοιμασμένοι στο ψυχολογικό κομμάτι για να πάρουμε κάτι καλό. 
Ο Άρης θα έχει κάποιες απουσίες που είναι πολύ σημαντικές. Θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε γιατί είναι στον άξονα. Και αυτοί οι παίκτες πάντως που θα αγωνιστούν είναι αυτοί που έχουν δώσουν τους τελευταίους βαθμούς. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις απουσίες αλλά ίσα ίσα να είμαστε όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι».

 

To Top