ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Να εμφανιστεί στο παρκέ ο… κανονικός Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Το ζητούμενο για τον Άρη στον σημερινό (17:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι πρωτίστως να παρουσιαστεί ως κανονική ομάδα στο παρκέ, στη συνέχεια να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο και εν συνεχεία, αν μπορεί, να διεκδικήσει τις πιθανότητες για τη νίκη.

Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη στο παρκέ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι περισσότερο από αυτούς τους στόχους που αναφέρθηκαν στον αγώνα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Άρης θα πρέπει να έχει οδηγό του από εδώ και πέρα όλα όσα δεν έκανε το περασμένο Σάββατο στη Πάτρα, όπου και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα. Είναι το παράδειγμα προς αποφυγή και σε καμία περίπτωση ανάλογη εμφάνιση θα συγχωρεθεί από τον κόσμο.

Οι κίτρινοι σαφώς και παίζουν σήμερα με μια ομάδα που μέχρι πριν λίγες μέρες μετρούσε πέντε σερί νίκες στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι τυχαία ομάδα, έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό, έχει ποιότητα σε όλες τις θέσεις, έχει βάθος πάγκου και επιλογών.

Όλα αυτά κάνουν τον Παναθηναϊκό φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα στο τι θα πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του Γιαννάκη στο παρκέ. Συγκέντρωση, πάθος, διάθεση για να διεκδικήσουν κάθε χαμένη μπάλα, μάχη σε κάθε κατοχή, αυταπάρνηση και “θυσία” για τον συμπαίκτη είναι πράγματα που μπορεί να βγάλει μια ομάδα στο παρκέ ανεξαρτήτως ποιότητας.

Ο κόσμος θέλει να δει μια ομάδα να παλεύει, μια ομάδα να διεκδικεί, μια ομάδα να ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Είναι καιρός ο Άρης να βγάλει το πρόσωπο που είχε στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (στον ημιτελικό Κυπέλλου), να δείξει και πάλι αγωνιστικό σφυγμό, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά.

To Top