ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Να κάνουμε τον Άρη πρώτη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, παραχώρησε μία συνέντευξη στο επίσημο fb page της ομάδας με αφορμή την χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των «κίτρινων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

– Πες μας λίγα λόγια για την πρώτη και την νέα χρονιά.

«Είναι μια καινούρια χρονιά για μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα για την ομάδα. Θα κοιτάξουμε με πολύ κόπο και με μεράκι να κάνουμε την ομάδα του ΑΡΗ, που είναι μεγάλη ομάδα, πρώτη στην Ελλάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και το που θα φτάσει αυτή η ομάδα θα φανεί στο επόμενο διάστημα».

– Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

«Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο και για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε στην προετοιμασία, να δουλέψουμε ομαδικά και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.

Πιστεύω στα παιδιά της ομάδας και στα νέα παιδιά που έχουν έρθει ότι θα μας βοηθήσουν στο μέγιστο για να κάνουμε την ομάδα πάρα πολύ καλή.Το ξανά λέω η ομάδα με πολύ δουλειά από όλους μας θα φτάσει ψηλά,αλλά αυτό θέλει χρόνο για να γίνει!».

– Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Ο στόχος είναι συγκεκριμένος και ιδιαίτερος και συμβαδίζει με τον στόχο της ομάδας. Ακόμα, θέλουμε πίστωση χρόνου για να μπορέσουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε και εκεί που φιλοδοξούμε, στην κορυφή! Αυτό, όμως, για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και δεν ξέρω ακριβώς πόσο χρόνο θα μας πάρει».

– Πες μας λίγα λόγια και για την προετοιμασία που θα ακολουθήσει.

«Η προετοιμασία θα είναι επίπονη. Τις επόμενες 15 μέρες θα προπονούμαστε στο γήπεδο των Planet fc, στο Αγρόκτημα Θέρμης και στη συνέχεια θα πάμε για 10 μέρες στο βουνό στα 3-5 Πηγάδια στην Νάουσα Ημαθίας, για το Β’ στάδιο προετοιμασίας. Μετά θα κατεβούμε πάλι στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουμε με προπονήσεις και φιλικά την δουλειά μας».

– Δύο φόρες αναλάβατε σε διαφορετικές στιγμές την ομάδα μαζί με τον συνεργάτη σου τον κ. Σάκη Παπαδίνα και σώθηκε η ομάδα στην Α’ Εθνική, μάλιστα πέρσι η ομάδα βγήκε και 5η,μία από τις καλύτερες θέσεις του τμήματος. Δύο λόγια για το πως το καταφέρατε αυτό.

«Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά κάναμε το καθήκον απέναντι στην ομάδα του ΑΡΗ και τίποτα παραπάνω».

– Μία ευχή για την νέα χρονιά!

«Εύχομαι μια καλή αρχή στο προπονητικό σταφ, στον γενικό υπεύθυνο της ομάδας κ. Βαγγέλη Βουτσά. Καλή δύναμη, κουράγιο και χωρίς τραυματισμούς στα κορίτσια του ΑΡΗ».

To Top