“Να καταλάβει η Καλλονή τι εστί Χαριλάου”

Ο Νίκος Πασιαλής,  μίλησε για την Κ-20 στην οποία είναι προπονητής, αλλά και για την πρώτη ομάδα του Άρη. Αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή.

Ο κ. Πασιαλής μίλησε στον “Αρένα”. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι μικρότερου μεγέθους από τον Άρη και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ωστόσο, δεν καιγόμαστε τόσο πολύ για τους βαθμούς. Ο βασικός στόχος είναι να μπορέσουμε να περάσουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Αυτό χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να μάθουν τα παιδιά να αντέχουν στην πίεση. Προσπαθούμε να έχουμε τα παιδιά έτοιμα για να μπορούν να ανταποκριθούν στην απαιτητική έδρα του Χαριλάου. Είναι αρκετοί παίκτες που είναι αξιόλογοι και με πολύ δουλειά θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα».

Για την ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα: «Οπωσδήποτε δεν ήταν η πρεμιέρα που περιμέναμε. Η σκέψη του προπονητή ήταν για να μην χάσει. Το γρήγορο γκολ τους χάλασε τα σχέδια και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να πάρουν το παιχνίδι. Δύσκολα μπορείς να βρεις διακριθέντα στον Άρη.  Το άγχος και η πίεση ήρθαν από το εύκολο γκολ που δέχθηκε ο Άρης. Το παιχνίδι χάθηκε τακτικά. Αλλά δυστυχώς μερικές φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλεις».

Για την αναμέτρηση του Χαριλάου: «Η Καλλονή για να πούμε την αλήθεια, στο ταμείο που κάνει μέσα στο Χαριλάου υπολογίζει σε μηδέν βαθμούς. Αυτό βέβαια είναι και κακό γιατί δεν έχει να χάσει τίποτα. Νομίζω ότι πρέπει να νικηθεί ψυχολογικά. Δηλαδή με το που μπει στο Χαριλάου να καταλάβει ότι θα χάσει».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Από την πρεμιέρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Πάνω κάτω θα είναι τα ίδια με τα περσινά. Τα ματς θα κρίνονται στο γκολ. Μπορεί κάποιες ομάδες να έχουν την τύχη με το μέρος τους αλλά δεν υπάρχουν διαφορές. Την περσινή χρονιά δεν θέλουμε ούτε να την σκεφτόμαστε. Φέτος έχουμε καλύτερες επιλογές στο ρόστερ πιο σίγουρη διοίκηση και ελπίζουμε να μην περάσουμε τα ίδια».

Για τον στόχο της Κ-20: «Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αν δεν το καταφέρουμε θέλουμε τουλάχιστον να βγάλουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα».

Τέλος για τον Χατζηνικολάου:«Η κριτική και η γκρίνια από το πρώτο ματς δεν μπορεί να κάνει καλό. Ξέρουμε το υλικό που έχουμε, που μπορούμε να φτάσουμε και νομίζω ότι χρειάζεται ηρεμία για να βγάλουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Ο χρόνος θα δείξει που πάμε».

To Top