ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Να λάμψει η δικαιοσύνη, παρά το… bullying! Η λίγκα στο πλευρό του Άρη για την εφαρμογή του νόμου

Η εβδομάδα που ξεκίνησε αποτελεί την αφετηρία για να λάμψει η δικαιοσύνη, παρά το… bullying που επιχειρήθηκε τις τελευταίες μέρες από το παρεάκι των τηλεδικαστών, συγγραφέων, νομικών κ.α. με εμμονές κατά του Άρη. Προφανώς έχουν απωλέσει την αίσθηση της νομιμότητας και λειτουργούν στους ρυθμούς των μεγάλων “αφεντικών” σε διατεταγμένη αποστολή.

Όπως έχουμε σημειώσει την περασμένη βδομάδα ο Άρης είναι σε θέση μάχης για υποθέσεις τύπου Κοντοβά, Φατί, Παπαστεριανού κτλ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο νόμος είναι σαφής και ξεκάθαρος: βάσει του ελληνικού νόμου και της αθλητικής-εμπορικής νομοθεσίας που υπάρχει δεν μεταφέρονται τα χρέη των ΠΑΕ όπως ο ΟΦΗ, ο Άρης, η ΑΕΛ, η ΑΕΚ, ούτε εξ’ ολοκλήρου, ούτε κατά το 50%, οι οποίες έχουν χρεωκοπήσει και συστήσει νέα ΠΑΕ μέχρι και την περίοδο 2016-17.

Οι υποθέσεις λοιπόν, που αναβιώνουν αυτές τις μέρες στο διαιτητικό (Φατί, Παπαζαχαρία, Καπετάνου, Παπαστεριανού) με αξιώσεις ενός ποσού το οποίο ξεπερνάει το 1.000.00 ευρώ, συνολικά στερούνται κάθε νομικής βάσης και λογικά θα καταρριφθούν ως χάρτινος πύργος, με τις αποφάσεις των αρεοπαγιτών.

Η ΠΑΕ Άρης πέρα από την νομική της επιχειρηματολογία, έχει στο πλευρό της και την νομική στήριξη της Superleague 1, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος. Όπως είχε δηλώσει την περασμένη βδομάδα ο Γιάννης Οικονομάκης στο PRESSARIS (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ): “το δίκαιο είναι με το μέρος του Άρη”.

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες αναμένεται να βγουν οι αποφάσεις και να επικυρωθεί η δικαιοσύνη. Αυτό καταγράφει η κοινή λογική.

To Top