“Να μεγαλώσουμε την ιδέα του Άρη ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων”

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας, έστειλε το μήνυμα για ομαδική προσπάθεια για να μπορέσει να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο εορτασμός για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”: «Κάναμε μια πρώτη συνάντηση με τους φορείς που θα συμμετάσχουν. Ανταποκρίθηκαν όλοι και οι σύνδεσμοι και οι παλαίμαχοι και οι ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ και ΚΜΑ.

Το κλίμα ήταν καλό, ακουστήκαν προτάσεις, δημιουργήθηκε μια λίστα με τα πράγματα που προτείναμε να τρέξουν, προστέθηκαν κάποιες εκδηλώσεις. Ο χρόνος πιέζει και πρέπει να κινηθούμε γρήγορα. Ορίσαμε το πλαίσιο στο οποίο θα δουλέψουμε. Θα ξεκινήσουν να τρέχουν τα θέματα ένα-ένα».

Για το περίπτερο της ΚΜΑ στην ΔΕΘ: «Από κοινού αποφασίσαμε πάνω σε αυτό. Να ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Χατζηιωάννου για της συμβολή του. Δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ στη ΧΑΝΘ θα είναι το περίπτερο. Προσδοκούμε μέσα από αυτό να μεγαλώσουμε την ιδέα του Άρη. Να είναι η απαρχή για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Άρη».

Ενώ συνέχισε: «Είναι βασικό να είμαστε ενωμένοι. Όλοι οι φορείς να έχουν λόγο σε αυτή την εκδήλωση. Κανείς δεν μπορεί να το τρέξει μονός του. Ο Άρης δίνει την εντύπωση ότι είναι ενιαίος. Δείχνουμε ότι υπάρχουμε και θα τα καταφέρουμε.

Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Πλέον τα πράγματα στη λέσχη έχουν αλλάξει. Οι κινήσεις μας δείχνουν ότι αλλάζουν κάποια πράγματα. Η λέσχη είναι εκεί και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Για το αν υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν πρόβλημα στην προσπάθεια: «Υπάρχουν κάποιες φωνές. Δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι. Η γενική εικόνα δείχνει ότι καταλαβαίνει ο κόσμος τη δύναμη της λέσχης».

Για τις συναντήσεις της Δευτέρας: «Σιγά σιγά βλέπουμε ότι Δευτέρα με Δευτέρα είναι η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη. Έχει μπει ένας μπούσουλας και τον ακολουθούμε. Είμαστε διατεθειμένοι να απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα, όσον αφορά τα τρέχοντα της ΠΑΕ και της λέσχης. Ο κόσμος φεύγει με την ικανοποίηση της ενημέρωσης».

Έκλεισε λέγοντας: «Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για την επενδυτολογία. Πρέπει να δούμε κάτι χειροπιαστό. Η ΚΜΑ είναι αδύνατο να προβάλει αντίσταση σε κάτι τέτοιο. Είμαστε εκεί να προστατεύουμε τα συμφέροντα του συλλόγου».

To Top