Να μην τριτώσει το κακό…

Ο Άρης δεν έχει κερδίσει τον ΚΑΟΔ στη Δράμα τα τελευταία δύο χρόνια. Από τότε που επέστρεψε στην Α1, οι Δραμινοί μετρούν δύο νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 84-81. Στην πρώτη νίκη, την περίοδο 2011-12 πρωταγωνιστής στο φινάλε του αγώνα ήταν ένας παίκτης του Άρη.

Ο Γιάννης Αθηναίου αγωνίστηκε εκείνη την περίοδο στον ΚΑΟΔ ως δανεικός από τον Πανιώνιο. Κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στις 12 Νοεμβρίου 2011, είχε σκοράρει 11 πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα, εκ των οποίων το πιο σημαντικό σουτ του αγώνα, με το οποίο ο ΚΑΟΔ εξασφάλισε τη νίκη.

Πέρσι όλοι θυμούνται τι έγινε με τον Σπύρο Γκόντα και την απόφασή του να χρεώσει με τεχνική ποινή τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς στο φινάλε του αγώνα μετά το νικητήριο καλάθι. Τελικώς ο Ζάρας με 2/2 βολές και ένα λέι απ στα 2” διαμόρφωσε το τελικό 84-81.

Οι κίτρινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να μην τριτώσει το κακό, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και καλούνται να αποδείξουν πως η νίκη την περασμένη Τετάρτη δεν… έτυχε, αλλά πέτυχε!

 

To Top