“Να ξαναφέρουμε τον Νίκο κοντά στον σύλλογο”

Ο Άρης θα τιμήσει σε λίγες βδομάδες τον Νίκο Γκάλη, όμως απώτερος στόχος ή πόθος σωστότερα είναι να μπορέσει αυτή η διοίκηση να κρατήσει τον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού κοντά της, σε πιο ενεργό ρόλο.

Αυτό υπογράμμισε το μέλος της επιτροπής που ασχολείται με την οργάνωση της τιμητικής προς τον Γκάλη εκδήλωσης και μέλος της ΣΑΡΙΣΑ, Σωτήρης Κιοσέλογλου, με δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. “Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να ξαναφέρουμε τον Νίκο κοντά στον σύλλογο. Δίπλα στον Άρη. Να ενεργοποιηθεί σε κάποιο διοικητικό πόστο, γιατί αποτελεί κεφάλαιο για τον Άρη και είναι πολυτέλεια να μην τον αξιοποιήσει. Βλέπουμε με μεγάλη ικανοποίηση όλους τους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του Γκάλη εκείνη της εποχής να ανταποκρίνονται στην πρόσκληση της ΚΑΕ και να δέχονται με χαρά να έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Τιμούν τον Νίκο Γκάλη όχι μόνο για την προσφορά του στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, αλλά και τον άνθρωπο Νίκο Γκάλη”.

Για την τιμητική εκδήλωση του Άρη προς τον Γκάλη είπε ότι “θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις εκείνο το διήμερο. Ο κόσμος να κάνει λίγη υπομονή και θα δει. Θα είναι μία γιορτή αντάξια της ιστορίας και της αξίας του Νίκου Γκάλη. Πιστεύουμε ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν. Από ‘κει και πέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Θεσσαλονίκης και ειδικότερα τους κ. Μπουτάρη και Καπόν που είναι δίπλα μας και βοηθούν στην οργάνωση της γιορτής προς τιμήν του Νίκου Γκάλη”.

 

To Top