ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Να ξορκίσει την… κατάρα στην Αθήνα θέλει ο Άρης!

Δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα φέτος, όταν ο Άρης φέτος κατηφορίζει στην Αθήνα (ή τον Πειραιά) για να παίξει ματς της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν έναν πολύ κακό απολογισμό, τον οποίο θέλουν το Σάββατο να βελτιώσουν. Μία κατάρα, την οποία επιθυμούν να… ξορκίσουν, έχοντας σύμμαχό τους, την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα.

Στις επισκέψεις τους μέχρι στιγμής στην πρωτεύουσα ή στον Πειραιά, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τέσσερις ήττες και μία νίκη. Και μάλιστα με απολογισμό τερμάτων, 5-14!

Συγκεκριμένα, ο Άρης έχει γνωρίσει την ήττα στην Νέα Σμύρνη με 1-0, βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4-0), επίσης από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (4-2) και χρονικά τελευταία, η ήττα στον Πειραιά (4-1) από τον Ολυμπιακό. Έχει πετύχει μόλις μία νίκη, επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη (1-2).

Κόντρα στον Παναθηναϊκό  του δίνεται η δυνατότητα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, να κυνηγήσει και να πετύχει την δεύτερη φετινή του νίκη, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον κύκλο αυτών των έξι επισκέψεων.

 

 

To Top