ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Να πέσει βαρύς ο πέλεκυς στην ΑΕΚ, να τηρηθεί κατά γράμμα ο νόμος!

Μεθοδεύουν ποινή-χάδι στην ΑΕΚ, μόνο με τιμωρία έδρας, για τα “όργια” του ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη και την τρομοκρατία που έσπειραν παράγοντές της και οπαδοί, που έκαναν “ντου” σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, αντίστοιχα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι Πορτογάλοι έπρεπε να διακόψουν οριστικά το ματς, δύο φορές, τόσο στο ημίχρονο με την επίθεση που δέχτηκαν, όσο και όταν χτυπήθηκε ο γυμναστής του Άρη!

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ετοιμάζουν απλή τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ και “καθάρισαν”, ενώ απομένει να φανεί τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα!

Όπως υπογραμμίζουν οι σχετικές αναφορές εφόσον η επίθεση στον βοηθό διαιτητή ή στον γυμναστή του Άρη, θεωρηθεί «βιαιοπραγία» τότε η ΑΕΚ θα κινδυνεύσει σύμφωνα με το άρθρο 15, 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ με ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικών και βαρύ πρόστιμο. Με το συγκεκριμένο άρθρο τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το άρθρο 15, παράγραφος 4 αναφέρεται σε «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος του αγώνα όπως και δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια, στις κερκίδες ή στον εν γένει χώρο του γηπέδου».

Αν τα περιστατικά δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες ή φθορές κατά προσώπων τότε με το εδάφιο α, προβλέπεται πρόστιμο από 20.000 έως 100.000 ευρώ, αν συνδέεται με βιαιοπραγίες ή σημαντικές φθορές ξένης περιουσίας, τότε το εδάφιο β. κάνει λόγο για με πρόστιμο 50.000-250.000 ευρώ και ποινή έδρας από 2-4 αγωνιστικές, η οποία εφόσον επιβληθεί στην ΑΕΚ, θα την εκτίσει στα πλέι οφ.

Mε λίγα λόγια, για μία ακόμα φορά ετοιμάζουν μία ποινή-σκάνδαλο, καθώς αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τηρηθεί κατά γράμμα ο νόμος!

Η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ, προκειμένου να επικρατήσει έστω και μία φορά η δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα.

To Top