«Να πληρώσουν αυτοί που έφτασαν τον Άρη εδώ»

O προπονητής της Παναχαϊκής και πρώην παίκτης του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε με αφορμή την απόφαση του «2+1» και για την πορεία του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τη χθεσινή οριστική απόφαση του «2+1»

«Έχει παιχτεί περισσότερο από το μισό πρωτάθλημα και μέχρι χθες δεν ξέραμε πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν. Οι γνώμες για την απόφαση διίστανται, σίγουρα για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τις υψηλές θέσεις δεν είναι καλή η απόφαση».

Για την εικόνα του Άρη:

«Δεν γίνεται ο Άρης να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά έχω κάποια πικρία από κάποια θέματα. Έχω αγωνιστεί στον Άρη για πέντε χρόνια και έχω προσφέρει πολλά και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα για την κατάσταση της ομάδας. Ας αναλογιστούν αυτοί που φέρανε την ομάδα σε αυτή τη θέση ποιες είναι οι ευθύνες τους, που πριν από λίγα χρόνια τους είχανε θεούς.

Αυτή την ομάδα την αγαπώ και θεωρώ ότι αυτοί που έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, αυτοί θα πρέπει να πληρώσουν και ξέρουμε όλοι ποιοι είναι. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση. Είναι πού δύσκολο να σωθεί ο Άρης. Μεγάλο κακό η ήττα από τον Λεβαδιακό. Είναι δύσκολο οι νέοι ποδοσφαιριστές του Άρη να αντέξουν την πίεση. Δυστυχώς δεν βοηθάνε οι έμπειροι παίκτες της ομάδας».

To Top