«Να σταματήσουμε τις υποσχέσεις. Να σταματήσουμε να μιλάμε. Στα λόγια δεν κάνεις τίποτα. Πράξεις χρειάζονται». Οι 4 προτάσεις που δίνουν το στίγμα

Ο Σούλης Παπαδόπουλος βρέθηκε μαζί με όλο τον Άρη στο απόλυτο κοντράστ. Από τα χαμόγελα του 4-0 με τον Λεβαδειακό, στον προβληματισμό και τα σκυμμένα κεφάλια μετά το 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης παραμένει καθηλωμένος στην 15η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας την ευκαιρία να ανέλθει βαθμολογικά, να πάρει την τύχη στα χέρια του. Τώρα με 25 βαθμούς, χωρίς νίκη εκτός έδρας εξαρτάται από τα δικά του αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που στις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται τα… πάντα!

Ο 46χρονος προπονητής των κίτρινων ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, διατύπωσε τέσσερις προτάσεις που δίνουν το στίγμα. Τα «λένε» όλα, σε αυτόν τον Άρη που κάθε βδομάδα μετράει τις πληγές του.

«Να σταματήσουμε τις υποσχέσεις. Να σταματήσουμε να μιλάμε. Στα λόγια δεν κάνεις τίποτα. Πράξεις χρειάζονται». Τέσσερις προτάσεις που περικλείουν την ουσία. Ο κόσμος βαρέθηκε τα λόγια, την επανάληψη εκφράσεων περί «νέας αρχής», «επανεκκίνησης», «αντεπίθεσης» και «αγώνων υπέρ πάντων».

Δεν αντέχει άλλες υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξεις. Στο γήπεδο, στα γραφεία, παντού. Πράξεις χρειάζονται. Όπως πάντα, πόσο μάλλον τώρα που απέμειναν μόλις τέσσερις αγωνιστικές…

To Top