Να συνεχίσει το σερί θέλει αύριο η Κ-17

Τη Δόξα Δράμας, στην παρθενική της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, υποδέχεται αύριο η Κ-17, στην αναμέτρηση της Σουρωτής που θα ξεκινήσει στις 12.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα.

Ο αγώνας κόντρα στους “μαυραετούς”, μολονότι ενέχει μια μικρή δυσκολία, μια και δεν είναι γνωστός ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Τάσο Θέο. Οι παίκτες του στα τελευταία ματς φαίνεται να έχουν βρει το ρυθμό τους και αυτό που άπαντες επιθυμούν στο “κίτρινο στρατόπεδο” είναι να δοθεί συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ενόψει του αυριανού παιχνιδιού για τη 2η αγωνιστική του β’ γύρου, ο τεχνικός του Άρη συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μαντζάρη, Σινάδο, Κιβρακίδη, Ανδρεάδη, Μπιμπισίδη, Γραμπή, Μαρινόπουλο, Τσιπούρα, Μπελούλη, Λεμονή, Φούσκα, Βασιλούδη, Πασχαλίδη, Αλταλίκη, Ιγνατίδη, Μπέκα και τον Μήτρου, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Βαλαής και Ζήσης, οπως και οι τραυματίες Χατζηβλασίου, Χατζηνικολάου και Βαρότσης.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Παλιούρας Διονύσιος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, και βοηθοί του οι Μιχαηλίδης και Σιντόρης από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top