“Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, έτσι θα έρθουν τα γκολ! Πεντακάθαρα τα δυο πέναλτι”

Ο Άρης δικαιούταν περισσότερα πράγματα από το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη, σύμφωνα με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς που εμφανίστηκε απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε οι κίτρινοι δεν άξιζαν να χάσουν με αυτόν τον τρόπο, και στάθηκε στα πέναλτι που δεν δόθηκαν αλλά και στα δυο δοκάρια των Ελσνερ και Τριανταφυλλάκου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

Για το παιχνίδι: «Σε μερικούς τομείς η ομάδα δεν στάθηκε όπως έπρεπε. Ωστόσο, η Ξάνθη είχε ένα δοκάρι κι ένα γκολ, όμως οι παίκτες της έκαναν πιο πολλά λάθη απ’ εμάς».

Για το πέναλτι: «Νομίζω ότι και οι δύο φάσεις ήταν πεντακάθαρες».

Για τους λόγους της νέας ήττας: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μπορεί σήμερα η τύχη να μας γύρισε την πλάτη, όμως με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα γκολ».

Για την αλλαγή του Τάτου: «Έδειξε κάποια σημάδια ότι έχει τραυματιστεί, όμως θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Κάθε παίκτης της ομάδας είναι για εμάς σημαντικός» .

Για το αν ο Άρης μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια: «Πιστεύω στη δουλειά μου και τους παίκτες. Σήμερα και την προηγούμενη βδομάδα η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ο τρόπος παιχνιδιού άλλαξε, και στο μέλλον θα δείτε  μία σοβαρή ομάδα, όπως θέλει ο κόσμος».

Για τον Ιμπέχ και τον Μπουζάνη: «Όσον αφορά τον Ιμπέχ, είχαμε προβλήματα αυτή τη βδομάδα με Παπαδόπουλο και Κύργια και βρέθηκε η ευκαιρία γι αυτόν. έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, έβγαλε μια ποιότητα κι αυτός όπως και άλλοι παίκτες, για παράδειγμα ο Ελσνερ, δείχνουν ότι ανεβαίνουν. Όσο για την αλλαγή τερματοφύλακα, μιλήσαμε με τον Διούδη, που είναι ταλαντούχος και τον πιστεύουμε, και του εξηγήσαμε ότι επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση θα ήταν καλό για τον ίδιο και την ομάδα να μην ξεκινήσει. Ο Μπουζάνης επαιξε σήμερα καλά αν και δεν είχε την τύχη να μπορέσει να σώσει την  ομάδα στα δύο γκολ».

To Top